ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού – Έγραψε στα social media ότι συμμετείχε στα επεισόδια
Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού – Έγραψε στα social media ότι συμμετείχε στα επεισόδια
(Φωτο: newsbomb.gr)
18 Αυγ
0
Σχόλια

Νέα Φιλαδέλφεια: Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού – Έγραψε στα social media ότι συμμετείχε στα επεισόδια

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για οπαδό του Παναθηναϊκού που έγραψε στα social media ότι συμμετείχε στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πάντως, μαρτυρίες στο newsit.gr δεν επιβεβαιώνουν ότι αυτός ο οπαδός του Παναθηναϊκού, με αρχικά Δ.Α., ήταν πράγματι παρών στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και προσθέτουν ότι δεν ανήκει στον σκληρό πυρήνα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Αυτό που έκανε ο εν λόγω άνδρας, ήταν, απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ, να γράφει υβριστικά και προσβλητικά μηνύματα σχετικά με τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και να δηλώνει ότι έλαβε μέρος σε αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς που διαφεύγουν της σύλληψης.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.

Εν τω μεταξύ, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη άλλων δέκα Κροατών, μεταξύ των οποίων και του αρχηγού της ομάδας των χούλιγκανς που έκαναν την επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια την 7η Αυγούστου.

Η αστυνομία θεωρεί πιθανό να μην έχουν καταφέρει να βγουν από τη χώρα και να κρύβονται κάπου έως ότου βρουν την ευκαιρία να διαφύγουν.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.