ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μιχάλης Κατσουρής: «Κατέρρευσα» – «Είπα καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί» λέει η μητέρα του
Μιχάλης Κατσουρής: «Κατέρρευσα» – «Είπα καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί» λέει η μητέρα του
17 Αυγ
0
Σχόλια

Μιχάλης Κατσουρής: «Κατέρρευσα» – «Είπα καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί» λέει η μητέρα του

«Πρώτα ζητάω δικαίωση να βρεθεί αυτός που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό… Ένα παιδί με προσωπικότητα, με πίστη, με τις εικόνες του, να διαβάζει το Ευαγγέλιο το βράδυ, με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ». Είναι τα λόγια της μητέρας, του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Μιλώντας στο Star, περιέγραψε τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας ημέρας.

«Το πρωί ήρθαν τα μαντάτα. Το ξημέρωμα. Μου είπε η αδερφή μου ότι χτύπησε πάρα πολύ. Στο νοσοκομείο μου είπαν οι ψυχολόγοι ότι «έφυγε» το παιδί. Κατέρρευσα. Δύο ημέρες στο νοσοκομείο είπα καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί. Σταμάτησε η ζωή μου εκεί».

Η μητέρα του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ δηλώνει αισιόδοξη ότι θα βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού της και ο Μιχάλης θα δικαιωθεί. «Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το τι θα ήθελε να πει στο δολοφόνο του παιδιού τους, η ίδια απάντησε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου. Να μετανιώσει. Και να μετανιώσει, το παιδί εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για αυτό που έκανε βέβαια, για το κακό που έκανε στο παιδί μου. Ατιμώρητος δε θα μείνει».

Ο αδελφός του αδικοχαμένου Μιχάλη, είπε μιλώντας στο Star:

«Ζητάω να αποδοθεί Δικαιοσύνη στη μνήμη του αδερφού μου. Είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί. Και μπήκαν οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του. Προσπάθησε να αμυνθεί. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι θα κάνει τη δουλειά της».

«Θέλω να παραδοθεί και όλα μετά στη Δικαιοσύνη».

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.