ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νέα Φιλαδέλφεια: Έρανος των Bad Blue Boys για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων
Νέα Φιλαδέλφεια: Έρανος των Bad Blue Boys για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων
(Φωτο: novasports.gr)
12 Αυγ
0
Σχόλια

Νέα Φιλαδέλφεια: Έρανος των Bad Blue Boys για τη νομική στήριξη των συλληφθέντων

Μία ημέρα μετά την πρώτη δημόσια τοποθέτηση των Bad Blue Boys, μέσω της οποίας έκαναν λόγο για… διαστρέβλωση της πραγματικότητας από την ΕΛ.ΑΣ. και τα ελληνικά ΜΜΕ, οι Κροάτες οπαδοί επανήλθαν, αλλά αυτή τη φορά για διαφορετικό λόγο.

Με ενημέρωση μέσω των social media ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν έρανο (στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για… δωρεές) προκειμένου να υποστηρίξουν τους συντρόφους τους με την κωδική ονομασία DONACIJA GRČKA (Donation Greece).

«Σήμερα αρχίζουμε να συλλέγουμε δωρεές με σκοπό την παροχή νομικής βοήθειας στους κρατούμενους φίλους μας.

Οι δωρεές μπορούν να αφεθούν στο Bad Blue Boys Fan Shop (Ilica 37) Δευ-Παρ 12-8 μ.μ. και Σάββατο 10-3 μ.μ. ή με τραπεζικό έμβασμα», αναφέρουν στην σχετική ανακοίνωση τους.

Την ίδια ώρα είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί άλλων ομάδων της Κροατίας, σπεύδουν να εκφράσουν την συμπαράσταση τους προς τους BBB.

Οι Kohorta, ο σύνδεσμος της Όσιεκ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει τα όσα έλεγαν στη δική τους ανακοίνωση οι οπαδοί της Ντινάμο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Armanda της Ριέκα που αναφέρουν ότι δεν δόθηκε ιατρική βοήθεια στους τραυματίες της Ντινάμο και τονίζουν «Όλοι οι Κροάτες οπαδοί μαζί είναι πιο δυνατοί απ’ όλους και όλα».

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.