ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ρουμάνοι χούλιγκαν: «Ήρθαμε στην Ελλάδα για έναν γάμο - Είχαμε μαχαίρι για να κόβουμε τρόφιμα»
Ρουμάνοι χούλιγκαν: «Ήρθαμε στην Ελλάδα για έναν γάμο – Είχαμε μαχαίρι για να κόβουμε τρόφιμα»
11 Αυγ
0
Σχόλια

Ρουμάνοι χούλιγκαν: «Ήρθαμε στην Ελλάδα για έναν γάμο – Είχαμε μαχαίρι για να κόβουμε τρόφιμα»

Με φυλάκιση ενός χρόνου με τριετή αναστολή και χρηματικό προστιμο 1.000 ευρώ έκαστος, καταδικάστηκαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επτά Ρουμάνοι οπαδοί που συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα με κατηγορίες σχετικά με αδικήματα Αθλητικής βίας, παράνομης εισαγωγής και κατοχής όπλων από κοινού.

Οι Ρουμάνοι άσκησαν έφεση, ενώ κατά την απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές στη Θεσσαλονίκη και με αφορμή το γάμο ενός από αυτούς τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Όσο για το μαχαίρι, είπαν ότι ήταν για κόβουν τα τρόφιμα που αγόραζαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους. Παραδέχθηκαν ότι είναι φίλαθλοι της ρουμανικής Πετρολούλ και ότι πολλοί οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας διατηρούν σχέσεις με οπαδούς άλλων ομάδων στην Ευρώπη.

Σε συνέχεια της δικαστικής εξέλιξης, οι επτά Ρουμάνοι κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών καθώς έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

 

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.