ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στους Ολυμπιακούς του Παρισιού ο Εμμανουήλ Καραλής
Στους Ολυμπιακούς του Παρισιού ο Εμμανουήλ Καραλής
(Φώτο : sportal.gr)
05 Αυγ
0
Σχόλια

Στους Ολυμπιακούς του Παρισιού ο Εμμανουήλ Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής έκλεισε θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο 23χρονος αθλητής του άλματος επί κοντώ έκανε συμμετείχε σε μίτινγκ στη Γερμανία και πέρασε με την πρώτη του προσπάθεια τα 5,82 μέτρα που είναι το όριο για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Ο Εμμανουήλ Καραλής βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ που ήταν στα 5,80 μέτρα. Ο νεαρός άλτης δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος που είναι σε λίγες ημέρες στη Βουδαπέστη.

Ο Καραλής είναι ο τρίτος εκπρόσωπος του ελληνικού στίβου που έκλεισε εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Είχαν προηγηθεί η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο βάδην και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος.

Η ελληνική παρουσία στη διοργάνωση αυξάνεται. Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη προκριθεί οι Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη στη σκοποβολή, οι Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Σίσκος και Κριστιάν Γκολομέεβ στην κολύμβηση και η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η δεύτερη παρουσία του 23χρονου άλτη στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο αθλητής, που ανήκει στον Ολυμπιακό, είχε καταλάβει την τέταρτη θέση στο Τόκιο.

Ο νεαρός αθλητής είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη, όταν και είχε πει ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τους στίβους. «Εγώ τη δύναμή μου τη βρήκα έχοντας κοντά μου τους γονείς μου και τους ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Αποτραβήχτηκα για λίγο από πράγματα που με πίεζαν, έδωσα χώρο σε πράγματα που απλώς ήθελα να κάνω. Αυτό ήταν κάτι που με χαλάρωσε και με έκανε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Μερικές φορές είναι καλό να κάνεις ένα διάλειμμα, να βλέπεις πίσω, να ζυγίζεις τα πράγματα, να είσαι με τους ανθρώπους και την οικογένειά σου για να φορτίσεις μπαταρίες και να επιστρέψεις δυνατότερος. Επίσης, πιστεύω ότι καλό θα ήταν σε κάποιες περιπτώσεις να εμπιστευόμαστε και να ζητάμε βοήθεια από τους ειδικούς, οι οποίοι μπορούν να μας καθοδηγήσουν ώστε να ξαναβρούμε το χαμόγελό μας», είχε πει ο Εμμανουήλ Καραλής σε συνέντευξή του στο Down Town.

 

Πηγή : sportal.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.