ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κρήτη: Προσήχθη ύποπτος για το θρίλερ με την καρφωμένη σφαίρα στο κεφάλι του 29χρονου – Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ
Κρήτη: Προσήχθη ύποπτος για το θρίλερ με την καρφωμένη σφαίρα στο κεφάλι του 29χρονου – Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ
(Φώτο : protothema.gr)
04 Αυγ
0
Σχόλια

Κρήτη: Προσήχθη ύποπτος για το θρίλερ με την καρφωμένη σφαίρα στο κεφάλι του 29χρονου – Τι «βλέπει» η ΕΛΑΣ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση θρίλερ στην Κρήτη, με τον τραυματισμένο 29χρονο, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, έχοντας μία σφαίρα «καρφωμένη» στο κεφάλι του. Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, προσήχθη ύποπτος από το σπίτι του, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου για εξέταση.

Σύμφωνα με το Cretalive, στην αρχή οι αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη κλήθηκαν να επιληφθούν τροχαίου με εκτροπή στο δρόμο των Μοιρών, όμως λίγες ώρες αργότερα υπήρξε ανατροπή, αφού οι γιατροί του Βενιζελείου όπου διακομίστηκε ο 29χρονος, εντόπισαν σφαίρα στο κεφάλι μετά από την αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε!

Οι Αρχές άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο του αυτοπυροβολισμού, όμως γρήγορα εγκατέλειψαν το σενάριο της απόπειρας αυτοκτονίας, καθώς όπλο δεν βρέθηκε πουθενά. Ούτε μέσα στο αυτοκίνητο, ούτε έξω από αυτό.

Έτσι, με βάση και κάποια άλλα ευρήματα, οι έρευνες κινούνται πλέον ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση κάποιος να πυροβόλησε τον 29χρονο ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προκληθεί τροχαίο με εκτροπή.

Ο 29χρονος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση κρανιεκτομής, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να αφαιρεθεί η σφαίρα. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Γιατί «κάηκε» το σενάριο της αυτοκτονίας

Τα νέα δεδομένα έφεραν και νέες συνθήκες σε επίπεδο έρευνας, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου να αναλαμβάνουν την σκυτάλη της προανάκρισης.

Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού για αστυνομική εξερεύνηση, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας ανέλαβαν να βρουν τα κομμάτια του παζλ που παραμένει ασυναρμολόγητο.

Με βάση το προφίλ του 29χρονου, η ΕΛ.ΑΣ εμφανίστηκε να εξετάζει, όπως γράφτηκε εξάλλου, και το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας, αφενός γιατί τον τελευταίο καιρό ήταν πεσμένος ψυχολογικά λόγω προσωπικού θέματος, από την άλλη επειδή φέρεται να βρέθηκε ένα σημείωμα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, το περιεχόμενο του οποίου ήταν αινιγματικό και ανησυχητικό.

Η οικογένεια του 29χρονου ωστόσο ήταν κάθετα αντίθετη σε μία τέτοια εκδοχή, αποκλείοντας ότι ο νεαρός θα έκανε κάτι τέτοιο. Εξάλλου δεν φέρεται να είχε όπλο.

Η ΕΛ.ΑΣ υποχρεώθηκε να απενεργοποιήσει το σενάριο της πιθανής απόπειρας αυτοχειρίας εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν βρέθηκε όπλο μέσα στο αυτοκίνητο ή στον τόπο του φερόμενου τροχαίου. Αυτό στάθηκε κομβικό για την περαιτέρω πορεία των ερευνών.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.