ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κερκέζου – Γιαννούλη: Τα «χρυσά» κορίτσια της ελληνικής ιστιοπλοΐας αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης και κόσμου στην κατηγορία 420
Κερκέζου – Γιαννούλη: Τα «χρυσά» κορίτσια της ελληνικής ιστιοπλοΐας αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης και κόσμου στην κατηγορία 420
(Φώτο : thecaller.gr)
01 Αυγ
0
Σχόλια

Κερκέζου – Γιαννούλη: Τα «χρυσά» κορίτσια της ελληνικής ιστιοπλοΐας αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης και κόσμου στην κατηγορία 420

Η Ιακωβίνα Κερκέζου δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες με το αποτέλεσμα. Το περιμέναμε, διότι είχαμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά. Μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είχαμε σαν στόχο και το Παγκόσμιο και μπορώ να πω ότι δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα.
Αυτό, άλλωστε, φάνηκε και από την μεγάλη διαφορά που είχαμε από τα υπόλοιπα σκάφη. Σε σχέση με το Παγκόσμιο, το Ευρωπαϊκό ήταν πιο δύσκολο, διότι τρέξαμε μαζί με τα αγόρια.

Είχαμε, όμως, την απαραίτητη σταθερότητα και αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Σημασία έχει να κάνεις καλά πλασαρίσματα. Στο Παγκόσμιο ο καιρός βοήθησε, είχε αέρα κάθε ημέρα και το επίπεδο ήταν υψηλό».

Για τα μελλοντικά τους σχέδια ανέφερε: «Τώρα θα ξεκουραστούμε και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε προπονήσεις τον Σεπτέμβριο. Ο χειμώνας θα είναι πολύ απαιτητικός, διότι το πρόγραμμα είναι φορτωμένο και θα λάβουμε μέρος σε πολλούς αγώνες στο εξωτερικό.

Ο βασικός μας στόχος είναι να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο ολόκληρη τη σεζόν και να μην επικεντρωθούμε σε κάποιους αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές μας, τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Λεκάκη, τους γονείς μου για την συναισθηματική και οικονομική τους στήριξη και φυσικά τη Δανάη. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και πλέον υπάρχει μια πολύ στενή σχέση μεταξύ μας. Την έχω σαν αδελφή μου».

 

Πηγή : thecaller.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.