ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ένοπλες Δυνάμεις: Ξεκινούν οι επιθεωρήσεις για πυρασφάλεια σε όλα τα στρατόπεδα, με εντολή Δένδια
Ένοπλες Δυνάμεις: Ξεκινούν οι επιθεωρήσεις για πυρασφάλεια σε όλα τα στρατόπεδα, με εντολή Δένδια
(Φωτο: protothema.gr)
28 Ιούλ
0
Σχόλια

Ένοπλες Δυνάμεις: Ξεκινούν οι επιθεωρήσεις για πυρασφάλεια σε όλα τα στρατόπεδα, με εντολή Δένδια

Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, θα πραγματοποιηθούν επιθεωρήσεις των μέτρων πυρασφάλειας, όπως και ασκήσεις πυρασφάλειας, σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη χώρα, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αρμόδιος συντονιστής για τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας ορίσθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ως επικεφαλής Κλιμακίου θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων από την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 και επί τρεις συνεχείς ημέρες.

Αντικείμενο των επισκέψεων είναι οι επιτόπιοι έλεγχοι, η διεξαγωγή ασκήσεων πυρασφάλειας και η εξέταση όλων των ζητημάτων που αφορούν στην ασφάλεια προσωπικού και μέσων, όπως και η εφαρμογη των σχεδίων ασφαλείας σε όλες τις Μονάδες της χώρας.

Για τα ζητήματα πυρασφάλειας πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας υπό τον υφυπουργό κ. Χαρδαλιά, με τη συμμετοχή του Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, Αντιναυάρχου Φραγκίσκου Λελούδα και των αρμοδίων των Γενικών Επιτελείων.

 

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.