ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μάριμπορ 2023: Τρίτη η Παναγιώτου στο επί κοντώ
Μάριμπορ 2023: Τρίτη η Παναγιώτου στο επί κοντώ
(Φώτο : segas.gr)
27 Ιούλ
0
Σχόλια

Μάριμπορ 2023: Τρίτη η Παναγιώτου στο επί κοντώ

Η Εβίνα Παναγιώτου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μάριμπορ της Σλοβενίας με 3,90 μέτρα.

Η 17χρονη αθλήτρια όπως και το 2022 στη Μπάνσκα Μπίστριτσα έτσι και φέτος κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητριών κάνοντας πολύ καλό αγώνα.

Η αθλήτρια του Νίκου Βαρσάμη μπορεί να χρειάστηκε δεύτερο άλμα για να ξεπεράσει τα 3,60 μ. και 3,70 μ., ωστόσο πέρασε με την πρώτη τα 3,80 μ. και με την τρίτη το 3,90 μ., ύψος που ήταν καθοριστικό για την πορεία της στον αγώνα. Η “χρυσή” στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2022 στη συνέχεια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 3,95 μ., που θα ήταν ικανό να της χαρίσει ακόμη και το χρυσό μετάλλιο.

Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν τρεις συνολικά αθλήτριες, ενώ το χρυσό πήγε στην Μαγκνταλένα Ράουτερ (Αυστρία) με 4,00 μ., τη μόνη που κατάφερε να υπερβεί το συγκεκριμένο φράγμα. Με 3,90 μ. και διαφορά προσπαθειών η Σβαμπόκοβα (Τσεχία) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Η χώρα μας κατέκτησε το τρίτο της μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά το χρυσό του Δημήτρη Αντωνάτου στη σφαιροβολία και το χάλκινο της Μαρίας Ραφαηλίδου, σήμερα, στη δισκοβολία.
Η Παναγιώτου πλέον στρέφει την προσοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Ιερουσαλήμ. Η νεαρή έχει περάσει φέτος τα 4,08 μ. και στο σημερινό αγώνα πέτυχε το μεγάλο της στόχο, που ήταν η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

 

Πηγή : segas.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.