ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νίκος Δένδιας για την πτώση Canadair στην Κάρυστο: «Βαθύτατη θλίψη – Προσπαθούσαν να προστατεύσουν ζωές και περιουσίες»
Νίκος Δένδιας για την πτώση Canadair στην Κάρυστο: «Βαθύτατη θλίψη – Προσπαθούσαν να προστατεύσουν ζωές και περιουσίες»
(Φωτ.: naftemporiki.gr)
25 Ιούλ
0
Σχόλια

Νίκος Δένδιας για την πτώση Canadair στην Κάρυστο: «Βαθύτατη θλίψη – Προσπαθούσαν να προστατεύσουν ζωές και περιουσίες»

Βαθύτατα θλιμμένος είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, για τον θάνατο των χειριστών του Canadair CL-215 που έπεσε στην Κάρυστο, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή από την περασμένη Κυριακή (23.7.2023).

Ο Νίκος Δένδιας απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο χειριστών του Canadair CL-215 που έπεσε στην Κάρυστο. Ήδη έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για την απώλεια του 34χρονου Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά και του 27χρονου συγκυβερνήτη του, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια:

«Η απώλεια της ζωής των Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας και χειριστών του πυροσβεστικού αεροσκάφους, εν ώρα καθήκοντος και ενώ επιχειρούσαν να προστατεύσουν τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, όπως και το περιβάλλον της πατρίδας μας, προκαλεί βαθύτατη θλίψη.

Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειές τους και στους συναδέλφους τους, στους οποίους απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.