ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Φωτιά στο Πήλιο: Το «ευχαριστώ» των κατοίκων των Καλών Νερών στους πυροσβέστες και τον πιλότο του ελικοπτέρου
Φωτιά στο Πήλιο: Το «ευχαριστώ» των κατοίκων των Καλών Νερών στους πυροσβέστες και τον πιλότο του ελικοπτέρου
24 Ιούλ
0
Σχόλια

Φωτιά στο Πήλιο: Το «ευχαριστώ» των κατοίκων των Καλών Νερών στους πυροσβέστες και τον πιλότο του ελικοπτέρου

Η φωτιά που έκαιγε την περιοχή των Αργυραίικων Πηλίου τέθηκε υπό έλεγχο πριν λίγη ώρα χάρη στις τιτάνιες προσπάθειες της πυροσβεστικής.

Στα Καλά Νερά Πηλίου, οι κάτοικοι της περιοχής του Πηλίου θέλησαν να εκφράσουν με το δικό τους ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο το «ευχαριστώ» τους προς την πυροσβεστική, τις αρχές, αλλά και τον πιλότο του ελικοπτέρου Ericsson που έδωσαν ο καθένας από το δικό του μετερίζι τη μεγάλη μάχη με τη φωτιά και τη νίκησαν.

Οι κάτοικοι εξέδωσαν έτσι ανακοίνωση για το θέμα στην οποία ανέφεραν:

«Ο Σύλλογος Τουριστικής Ανάπτυξης, οι επαγγελματίες των Καλών Νερών, οι κάτοικοι και οι χιλιάδες επισκέπτες του χωριού ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία, Δημοτική Αρχή κλπ.) καθώς και τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πιλότο του ελικοπτέρου που επιχείρησε επι διώρου για την κατάσβεση της φωτιάς στην περιοχή Αργυραίϊκα, σε απόσταση αναπνοής απο τα Καλά Νερά.

Η αντίδραση όλων υπήρξε ταχύτατη και υποδειγματική! Το χωριό μας σας ευγνωμονεί!».

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.