ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Συγκινητική στιγμή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Η Βασιλική Αλεξανδρή ξέσπασε σε λυγμούς με την ανακοίνωση της βαθμολογίας της
Συγκινητική στιγμή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Η Βασιλική Αλεξανδρή ξέσπασε σε λυγμούς με την ανακοίνωση της βαθμολογίας της
(Φώτο : sportal.gr)
19 Ιούλ
0
Σχόλια

Συγκινητική στιγμή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Η Βασιλική Αλεξανδρή ξέσπασε σε λυγμούς με την ανακοίνωση της βαθμολογίας της

Η Βασιλική Αλεξανδρή, που εκπροσωπεί την Αυστρία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν είδε τη βαθμολογία της στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στο παγκόσμιο της Φουκουόκα.

Η Βασιλική Αλεξανδρή ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που είδε τη βαθμολογία της στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα. Η 25χρονη αθλήτρια, γεννημένη στην Ελλάδα, εκπροσωπεί την Αυστρία.

Η Βασιλική Αλεξανδρή εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά της και πήρε 229,3251 βαθμούς. Η επίδοσή της την έφερε εκείνη τη στιγμή στην πρώτη θέση του τελικού ενώ της εξασφάλιζε σε μεγάλο ποσοστό ένα μετάλλιο.

Με το που είδε τη βαθμολογία της, η Βασιλική Αλεξανδρή ξέσπασε σε λυγμούς. Τελικά, η 25χρονη αθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο πίσω από τη Γιουκίκο Ινούι. Η Βασιλική Αλεξανδρή είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο και στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο.

«Ασημένια παγκόσμια πρωταθλήτρια. Δεν έχω λόγια αυτή τη στιγμή και μάλλον δεν θα έχω ποτέ. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα τα μηνύματα (θέλω να μείνω συγκεντρωμένη για τον επόμενο αγώνα μου τη Δευτέρα οπότε θα απαντήσω σε όλους μετά το ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο) και για την τεράστια στήριξη στο κολυμβητήριο. Δεν μπορώ να αρχίσω να σας ευχαριστώ όλους αλλά θέλω να ξέρετε ότι βλέπω τον καθένα σας να ζητωκραυγάζει για μένα και γι’ αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων. Είμαι τόσο ευγνώμων για την οικογένεια της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Υπάρχουν πολλά να πούμε αλλά αυτά για τώρα», ανέφερε η Βασιλική Αλεξανδρή μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο.

Η Βασιλική Αλεξανδρή μαζί με τις αδερφές της Άννα – Μαρία και Ειρήνη γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή ήταν μέλη της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης, αλλά αποχώρησαν από την Ελλάδα μαζί με την οικογένειά τους καταγγέλλοντας αναξιοκρατία. Το 2012 βρέθηκαν στην Αυστρία και από τότε εκπροσωπούν τη χώρα σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο σόλο συμμετείχε και η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέλαβε την πέμπτη θέση

 

Πηγή : sportal.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.