ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ελλάδα - Καζακστάν 18-2: Κλάσεις ανώτερη η εθνική, πάει για το ματς της πρωτιάς με τις ΗΠΑ (βίντεο)
Ελλάδα – Καζακστάν 18-2: Κλάσεις ανώτερη η εθνική, πάει για το ματς της πρωτιάς με τις ΗΠΑ (βίντεο)
(Φώτο : gazzetta.gr)
19 Ιούλ
0
Σχόλια

Ελλάδα – Καζακστάν 18-2: Κλάσεις ανώτερη η εθνική, πάει για το ματς της πρωτιάς με τις ΗΠΑ (βίντεο)

Εύκολη νίκη για την Εθνική ανδρών επί του Καζακστάν με 18-2, πάει να παίξει μεθαύριο (21/7, 07:30) με τις ΗΠΑ για την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Κλάσεις ανώτερη η εθνική ομάδα των ανδρών, διέλυσε το Καζακστάν και έκανε το δύο στα δύο ως… όφειλε στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Φουκουόκα.

Οι παίκτες του Θ. Βλάχου επικράτησαν με 18-2 και την Παρασκευή θα πάνε κόντρα στις ΗΠΑ για να εξασφαλίσουν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει την πρόκριση τουλάχιστον στα χιαστί της Κυριακής.

Εντυπωσιακά αποτελεσματική στην επίθεση, χωρίς προβλήματα παρά τις αρκετές αποβολές στην άμυνα, έφτασε στο ζητούμενο, παίζοντας με αρκετή διάθεση και δίνοντας την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό προπονητή να κάνει το rotation που ήθελε εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το ματς

Ο Κάκαρης άνοιξε τον χορό των τερμάτων με δύο γκολ στις πρώτες δύο επιθέσεις της εθνικής ομάδας.

Η Εθνική έψαχνε σε κάθε φάση πάσα στον φουνταριστό καθώς είχαν χτυπητές αδυναμίες οι αντίπαλοί της και ο Νικολαϊδης με τον Αργυρόπουλο, σκόραραν σε άλλες δύο συνεχόμενες επιθέσεις για να κάνουν το 4-1 (νωρίτερα σκόραρε το Καζακστάν σε φάση με παραπάνω).

Ο Γκίλλας σε γρήγορη επίθεση ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1 και ο Αργυρόπουλος από τα 6 μέτρα το 6-1, ξεκαθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη.

Τα επόμενα τρία οκτάλεπτα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήθελε απλά να ανοίξει την διαφορά καθώς σε περίπτωση ισοπαλίας με τις ΗΠΑ την 3η αγωνιστική, η διαφορά τερμάτων θα έπαιζε ρόλο.

Στην δεύτερη περίοδο η διαφορά συνέχισε να αυξάνεται. Με πέναλτι ο Γενηδουνιάς έκανε το 7-1, με τον Γκιουβέτση με τον ίδιο τρόπο να κάνει το 8-1 και από τα 2 μέτρα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 9-1.

Το ημίχρονο τελείωσε με 11-1, με τους παίκτες του Θ. Βλάχου στη συνέχεια να αναζητούν την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά που ενδεχομένως να χρειαστεί σε περίπτωση ισοπαλίας με τις ΗΠΑ.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο τρίτο οκτάλεπτο αφού παρά τις αλλαγές του ομοσπονδιακού προπονητή, η διαφορά συνέχισε να αυξάνεται, με τους Καζάκους να σκοράρουν με πέναλτι στα 0:33 πριν το τέλος της περιόδου.

Στο 15-1 το Καζακστάν λίγο πριν ολοκληρωθεί το τρίτο οκτάλεπτο, σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς με πέναλτι του Αχμετοφ.

Τυπική διαδικασία η τελευταία περίοδος, που έκλεισε με γκολ των Καλογερόπουλου (2) και Κάκαρη.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 18-2

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 5-0, 4-1, 3-0

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Γκιουβέτσης 3, Γκίλλας 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Σκουμπάκης 1, Αργυρόπουλος 2, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαϊδης 3, Καλογερόπουλος 2, Τζωρτζάτος

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Μπαλφανμπάγιεφ, Τσόι, Κάνις, Μάρκοβιτς, Αρτιουκ, Μπελούσοφ, Σακένοφ, Βουκσάνοβιτς, Αχμέτοφ 1, Ρουντάι 1, Λαμάγιεφ, Σονζιγκίτοφ, Ματόλινετς.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.