ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γέμισε χαμόγελα και μετάλλια το «Ελ. Βενιζέλος» στην επιστροφή της εθνικής ομάδας από το ευρωπαϊκό Κ23
Γέμισε χαμόγελα και μετάλλια το «Ελ. Βενιζέλος» στην επιστροφή της εθνικής ομάδας από το ευρωπαϊκό Κ23
(Φώτο : gazzetta.gr)
19 Ιούλ
0
Σχόλια

Γέμισε χαμόγελα και μετάλλια το «Ελ. Βενιζέλος» στην επιστροφή της εθνικής ομάδας από το ευρωπαϊκό Κ23

Η αποστολή της εθνικής ομάδας επέστρεψε από το ευρωπαϊκό πρωτάθληκα Κ23, με τις Ελίνα Τζένγκο, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, Παναγιώτα Δόση και Γεωργία Δεσπολάρη να κλέβουν την παράσταση με τα μετάλλιά τους.

Το νέο αίμα του ελληνικού στίβου επέστρεψε την Τρίτη (18/7) στην Ελλάδα από το Έσπο της Φινλανδίας και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23, έχοντας στις αποσκευές του τέσσερα μετάλλια και πολλά καλά πλασαρίσματα.

Η ομάδα των 40 αθλητών και αθλητριών πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες παρουσίες της χώρας στη διοργάνωση κι έδειξε πως στο μέλλον θα είναι σε θέση να κυνηγήσει νέες διακρίσεις.

Τα χαμόγελα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» περίσσευαν, όπως και η έννοια της ομάδας που έχουν δημιουργήσει αυτά τα παιδιά από τις μικρότερες ακόμη κατηγορίες.

«Αυτά τα παιδιά ήταν πραγματική ομάδα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που τους έκανε να ξεχωρίσουν», σχολίασε με τη επιστροφή της στην Ελλάδα, η ειδική γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βούλα Παχατουρίδου που ήταν αρχηγός αποστολής.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα δε θα μπορούσε να λείπει από την υποδοχή της ομάδας. Συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο τεχνικός αναπτυξιακών κατηγοριών, Στέφανος Ματάκης, αλλά και το μέλος της ΕΠΥΑ και αναπληρωματική εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη.

Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 100 μ. και μέλος της ΕΠΥΑ, Άγγελος Παυλακάκης προκειμένου να συγχαρεί την ομάδα. Ο Παυλακάκης ήταν ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατέκτησε μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 το 1997 στα 100 μέτρα.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.