ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Στίβος: Η υποδοχή της Εθνικής στη Δεσπολλάρη και η αγωνιώδης παρακολούθηση της κούρσας της (βίντεο)
Στίβος: Η υποδοχή της Εθνικής στη Δεσπολλάρη και η αγωνιώδης παρακολούθηση της κούρσας της (βίντεο)
16 Ιούλ
0
Σχόλια

Στίβος: Η υποδοχή της Εθνικής στη Δεσπολλάρη και η αγωνιώδης παρακολούθηση της κούρσας της (βίντεο)

Πανηγυρική υποδοχή ετοίμασε η Εθνική ομάδα στίβου στη «χάλκινη» των 800μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ23, Γεωργία Δεσπολλάρη.

Η Γεωργία Δεσπολλάρη κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κ23 αλλά και το πρώτο στην καριέρα της σε τέτοια διοργάνωση, καθώς τερμάτισε τρίτη στον τελικό των 800μ. γυναικών.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Αναγνώστου έκανε μεγάλη προσπάθεια και ο κόπος της ανταμείφθηκε όταν κρέμασε το χάλκινο μετάλλιο γύρω από τον λαιμό της και ανέβηκε στο βάθρο του Ευρωπαϊκού. Η υπόλοιπη ομάδα την περίμενε στο ξενοδοχείο και της είχε ετοιμάσει θερμή υποδοχή, φωνάζοντάς της: «Δεσπολλάρη οέ, οέ» και… «Κι άλλο γκολ», καθώς η Δεσπολλάρη παίζει και σε επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου (ΠΑΟ).

https://www.instagram.com/reel/CusQZKZoopP/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0e57acf0-4542-464b-b593-3b81fd41d53d

Η ομάδα, επειδή έβρεχε καταρρακτωδώς νωρίτερα, δεν βρισκόταν στο στάδιο για να παρακολουθήσει τον τελικό από κοντά όμως μαζεύτηκαν στο λόμπι του ξενοδοχείου και είδαν τον αγώνα με μεγάλη αγωνία, όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα πρόσωπα όλων:

https://www.instagram.com/reel/CusAO9fvbZ1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2efeebe3-bfdd-46fa-9d80-76b0bb0f5028

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.