ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χανιά- μητέρα Ραφαέλας: «Ευχαριστώ που κάνατε το παιδί μου, παιδί σας»
Χανιά- μητέρα Ραφαέλας: «Ευχαριστώ που κάνατε το παιδί μου, παιδί σας»
(Φώτο : diaforetiko.gr)
13 Ιούλ
0
Σχόλια

Χανιά- μητέρα Ραφαέλας: «Ευχαριστώ που κάνατε το παιδί μου, παιδί σας»

Να «δακρύσει» ολόκληρη η Κρήτη κατάφερε η περιπέτεια υγείας της 19χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη από τα Χανιά η οποία εδώ και τρία χρόνια αντιμετωπίζει μία σπάνια μορφή καρκίνου

Χανιά- μητέρα Ραφαέλας: «Ευχαριστώ που κάνατε το παιδί μου, παιδί σας»

Η οικογένειά της, ύστερα από την απόφαση των θεραπόντων γιατρών στην Ελλάδα ότι δεν μπορεί να γίνει καινούργια επέμβαση, αποφάσισε να απευθυνθεί σε Αντικαρκινικά Κέντρα του εξωτερικού και έχει ήδη προγραμματιστεί, στις 8 Αυγούστου 2023, η επίσκεψή της στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center, στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Ωστόσο, μόνο γι’ αυτή την πρώτη επίσκεψη, με βάση την επίσημη απάντηση του αντικαρκινικού κέντρου προς την οικογένεια, απαιτείται το χρηματικό ποσό των 31.276 δολαρίων.

Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή, καθώς το οικονομικό κόστος αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά και η οικογένεια αδυνατεί να το συγκεντρώσει.

Η ζωή μας έχει αλλάξει δραματικά την τελευταία τριετία σε όλα τα επίπεδα” ανέφερε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη η μητέρα της 19χρονης, κ. Βέσση.

Συγκινημένη, ευχαρίστησε όλους όσοι προσπαθούν να βοηθήσουν το παιδί της, στέκοντας στο γεγονός ότι πολλές από τις καταθέσεις που έχουν γίνει έως τώρα, είναι μικρά ποσά από νέα παιδιά που αντί να τα ξοδέψουν σε μία βόλτα τους, προτίμησαν να τα διαθέσουν για αυτόν τον σκοπό.

«Ευχαριστώ πολύ που κάνατε το παιδί μου, παιδί σας» έκλεισε συγκινημένη η μητέρα της. 

Όσες και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας χρήματα στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, δικαιούχοι του οποίου είναι η Ραφαέλα Πιτσικάλη και η μητέρα της.

Ο λογαριασμός είναι ο εξής:

GR1601100640000006400476351 (Εθνική Τράπεζα)

λογαριασμος ραφαελας

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή στις 6 το απόγευμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμιών στον Δήμο Χερσονήσου, θα στηρίξει την Ραφαέλα διοργανώνοντας έναν περίπατο αγάπης στο Φράγμα του Αποσελέμη έως το βυθισμένο χωριό Σφενδυλι. 

Ο περίπατος θα καταλήξει σε ένα πάρτι με μουσική, σουβλάκια και ποτά στο χώρο του πρώην Δημοτικού σχολείου και τα έσοδα απ’ το εγχείρημα αυτό θα διατεθούν στην 19χρονη.

Σημείο συνάντησης έχει οριστεί το πρώην Δημοτικό Ποταμιών.

 

Πηγή : diaforetiko.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.