ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μαρία Πρεβολαράκη : Ασημένια στο διεθνές τουρνουά πάλης της Ισπανίας
Μαρία Πρεβολαράκη : Ασημένια στο διεθνές τουρνουά πάλης της Ισπανίας
(Φωτο: ufight.gr)
11 Ιούλ
0
Σχόλια

Μαρία Πρεβολαράκη : Ασημένια στο διεθνές τουρνουά πάλης της Ισπανίας

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στο διεθνές τουρνουά της Ισπανίας η Μαρία Πρεβολαράκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που βρίσκεται στην προολυμπιακή της προετοιμασία συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά και στην συνέχεια θα παραμείνει για μία εβδομάδα στην Μαδρίτη, προκειμένου να πάρει μέρος στο καμπ προετοιμασίας.

Στα αγωνιστικά η Μαρία Πρεβολαράκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από την φάση των 16. Εκεί αντιμετώπισε την Φάινς (Καναδά) και επικράτησε με 6-0. Στα προημιτελικά πάλεψε με την Χαρμς (Καναδά) και μετά από εκπληκτική εμφάνιση νίκησε με τεχνική υπεροχή. Στα ημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο της Αμερικανίδας Τζόουνς και πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Για το χρυσό μετάλλιο αντιμετώπισε την Γκόμεζ από την Αμερική και ηττήθηκε με 4-2 στα σημεία κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η Πρεβολαράκη βρίσκεται στην Μαδρίτη με σκοπό να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Σερβία. Μία διοργάνωση που θα δώσει τις πρώτες Ολυμπιακές προκρίσεις και στόχος της Πρεβολαράκη είναι να συμμετάσχει για 4η φορά στην μεγαλύτερη αθλητική γιορτή.

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.