ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | 14η στον κόσμο η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων
14η στον κόσμο η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων
(Φώτο : ego-gymnastics.gr)
09 Ιούλ
0
Σχόλια

14η στον κόσμο η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων

Τα λάθη κράτησαν την Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων χαμηλότερα από τις πραγματικές δυνατότητές της και δεν της επέτρεψαν να μπει στην οκτάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής νεανίδων, στο Κλουζ της Ρουμανίας.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη, κατετάγη 14η σε σύνολο 37 χωρών στον σύνθετο αγώνα με 52,200 βαθμούς στο άθροισμα (5 σχοινάκια: 14η με 25,350 β., 5 μπάλες: 15η με 26,850 β.), έπειτα από τη διεξαγωγή του δεύτερου σκέλους του προκριματικού, που περιλάμβανε το πρόγραμμά της στα 5 σχοινάκια.

Παράλληλα, η Ελλάδα κατέλαβε τη 14η θέση στο Ομαδικό με 158,800 βαθμούς, βάσει της συνολικής συγκομιδής τόσο της Εθνικής Ανσάμπλ Νεανίδων στα δύο προγράμματά της όσο και των αθλητριών του Ατομικού Νεανίδων Ουρανίας Συγκούνα και Βιολέτας Κεσίδου στα τέσσερα όργανα.

 

Πηγή : ego-gymnastics.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.