ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στην Κομοτηνή
Πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στην Κομοτηνή
(Φωτο: ΣΠΟΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης)
05 Ιούλ
0
Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. στην Κομοτηνή

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02 Ιουλίου η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων, παρουσία μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου του Σ.ΠΟ.Σ. και της Π.Ε.Ν. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο του Σ.ΠΟ.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κα. Αθηνά Νακούση για την πρόθυμη και υποδειγματική φιλοξενία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκε μεταξύ άλλων η προετοιμασία της 17ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας καθώς και το 17ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών. Ακόμη τα μέλη του Δ.Σ. συζήτησαν και ενημερώθηκαν για θέματα επικαιρότητας.

Το απόγευμα της Κυριακής τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευγενίου της Ροδόπης εσπερινός με αφορμή το γενέθλιο του Αγίου Ευγενίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα και παρουσία των μελών του Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 06 Αυγούστου, στην Πατρίδα Ν.Ημαθίας, σε συνεργασία με τον Σ.ΠΟ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας.

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.