ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Σχολή Ικάρων: Το εντυπωσιακό βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας για τους νέους κυρίαρχους των αιθέρων
Σχολή Ικάρων: Το εντυπωσιακό βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας για τους νέους κυρίαρχους των αιθέρων
(Φώτο : newsit.gr)
05 Ιούλ
0
Σχόλια

Σχολή Ικάρων: Το εντυπωσιακό βίντεο της Πολεμικής Αεροπορίας για τους νέους κυρίαρχους των αιθέρων

Ένα νέο βίντεο με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων δημοσίευσε η Πολεμική Αεροπορία στο οποίο παρουσιάζει την Σχολή Ικάρων προκειμένου με αυτόν το τρόπο οι υποψήφιοι να κάνουν την συγκεκριμένη επιλογή.

Πρόκειται φυσικά για τη σχολή μέσα από την οποία «γεννιούνται» οι μελλοντικοί Ιπτάμενοι των ελληνικών αεροπορικών δυνάμεων που κυριαρχούν χάρη στο θάρρος, τις δεξιότητες και τα ηγετικά χαρακτηριστικά τους και το βίντεο είναι ένα promo για να έρθουν νέοι Ίκαροι στην Πολεμική Αεροπορία.

Η Σχολή Ικάρων είναι μια από τις πιο πετυχημένες και διεθνώς αναγνωρισμένες Στρατιωτικές Σχολές, μέσα από την οποία οι νέοι Αξιωματικοί της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας μπορούν να γίνουν η νέα «αιχμή του δόρατος» για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων και κυριαρχικών δικαιωμάτων, υπηρετώντας με αίσθημα ευθύνης σε θέσεις που λίγοι μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Χαρακτηριστικός είναι εξάλλου και ο τίτλος: «Χιλιάδες πετούν στον ίδιο ουρανό. Με τα φτερά σου κανείς. Γιατί είναι αλλιώς να είσαι ΙΚΑΡΟΣ».

 

Πηγή : newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.