ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εκεί που μας χρωστάει θα μας πάρει και το βόδι
Εκεί που μας χρωστάει θα μας πάρει και το βόδι
(Φωτο: newsit.gr)
04 Ιούλ
0
Σχόλια

Εκεί που μας χρωστάει θα μας πάρει και το βόδι

Στροφή στην θυματοποίηση του ίδιου και των μουσουλμάνων επιχειρεί ο Τούρκος πρόεδρος χτίζοντας ένα νέο πονηρό αφήγημα για την θέση της χώρας του στο διεθνές στερέωμα, αναζητώντας ουσιαστικά νέους εχθρούς.

Στο ναυάγιο της Πύλου αναφέρθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην γείτονα χώρα. Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε: «Σήμερα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για τους μουσουλμάνους να ζήσουν ελεύθερα την πίστη τους. Οι ρατσιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις δεν στοχεύουν μόνο τους μουσουλμάνους αλλά και τους Εβραίους, τους Αφρικανούς, τους Ρομά και τους μετανάστες. Το είδαμε για άλλη μια φορά στο ναυάγιο του πλοίου που σκότωσε εκατοντάδες πρόσφυγες την προηγούμενη εβδομάδα. Καμία σοβαρή προσπάθεια δεν καταβλήθηκε για να σωθούν οι άνθρωποι και ο θάνατος εκατοντάδων ανθρώπων δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη, όσο οι 5 πλούσιοι που πήγαν να δουν τον Τιτανικό. Σύντομα ξεχάστηκε. Αυτά δεν είναι καθόλου ευχάριστα γεγονότα».

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Ερντογάν ξαφνικά έγινε μέγας ανθρωπιστής και βλέπει συνολική επίθεση εναντίον των «δυστυχισμένων» μουσουλμάνων που δεν μπορούν να ζήσουν ελεύθερα την πίστη τους! Μάλιστα εκτός από… Ρομπέν των μουσουλμάνων έγινε και προστάτης των Εβραίων, των Αφρικανών και των Ρομά οι οποίοι όπως λέει δέχονται ρατσιστικές τρομοκρατικές επιθέσεις! Πόση παράνοια μπορεί να αντέξει αυτός ο πλανήτης; Αυτοί που έχουν ανατινάξει όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με επιθέσεις αυτοκτονίας στο όνομα του Αλάχ, βγαίνουν τώρα από πάνω ως κυνηγημένοι και κατατρεγμένοι… Κάτι μου μυρίζει ότι ο σουλτάνος θέλει πάλι περισσότερα λεφτά για το μεταναστευτικό από τους Ευρωπαίους και ειδικά από τους Γερμανούς που είναι διαχρονικά και αποδεδειγμένα φίλοι του.

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.