ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πατήρ Αντώνιος: Τι κατέθεσε και γιατί αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Πατήρ Αντώνιος: Τι κατέθεσε και γιατί αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
(Φωτο: newsit.gr)
03 Ιούλ
0
Σχόλια

Πατήρ Αντώνιος: Τι κατέθεσε και γιατί αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Ο πατήρ Αντώνιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την προχθεσινή (01/07) του απολογία στην Ευελπίδων μαζί με τους δικηγόρους του, Γιάννη Κώτσο, Θρασύβουλο Κονταξή και Τάσο Τριανταφύλλου. Η δικηγόρος, Κατερίνα Φραγκάκη, σημείωσε σήμερα (03/07) ότι «τα γεγονότα πως επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι καθώς και ότι κατέβαλε εγγύηση ύψους 10.000€ σημαίνουν ότι για την ανακρίτρια υπήρξαν επαρκείς ενδείξεις ενοχής. Μόνο αν δεν υπήρχαν καθόλου περιοριστικοί όροι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχουν ανατραπεί αυτά που λέγονταν τόσον καιρό», μεταξύ άλλων.

«Δεν αποδείχθηκε τίποτα. Ότι ο κατηγορούμενος δεν μπορεί να βγει εκτός χώρας, κάτι σημαίνει. Σε κάθε περίπτωση, οι δικαστές είναι αυτοί που θα αποφανθούν αν πράγματι έχουν τελεστεί τα συγκεκριμένα αδικήματα που είναι πολύ βαριά, καθώς μιλάμε για κακουργήματα, ενώ, “τρέχει” και το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης», ανέφερε η κ. Φραγκάκη.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.