ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: Ξέφυγε τον κίνδυνο η 4χρονη Νεφέλη που τη δάγκωσε οχιά – Φίδι βγήκε «βόλτα» στην Τσιμισκή
Θεσσαλονίκη: Ξέφυγε τον κίνδυνο η 4χρονη Νεφέλη που τη δάγκωσε οχιά – Φίδι βγήκε «βόλτα» στην Τσιμισκή
(Φωτο:newsit.gr)
01 Ιούλ
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: Ξέφυγε τον κίνδυνο η 4χρονη Νεφέλη που τη δάγκωσε οχιά – Φίδι βγήκε «βόλτα» στην Τσιμισκή

Εκτός κινδύνου βρίσκεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης η τετράχρονη από τον Βόλο που την δάγκωσε οχιά. Φίδι κάνει «βόλτα» στην Τσιμισκή, στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Όλο και καλύτερα είναι η τετράχρονη Νεφέλη που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έπειτα από δάγκωμα οχιάς. Το κοριτσάκι, βρισκόταν με τη γιαγιά του σε χωριό του Βόλου και έπαιζε, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα έκανε εργασίες καθαρισμού. Όταν η τετράχρονη πήγε να πιάσει ένα φαράσι, το φίδι που ήταν κουλουριασμένο σε εκείνο το σημείο, βγήκε μέσα από τα χόρτα και τη δάγκωσε στο χέρι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου της χορηγήθηκε αντιοφικός ορός, ωστόσο η τετράχρονη παρουσίασε αλλεργική αντίδραση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου οι γιατροί εκεί έκριναν κρίσιμη την κατάστασή της και ζήτησαν να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο η παρουσία φιδιών κοντά σε ανθρώπους γίνεται όλο και πιο συχνή!

Αποκορύφωμα, ένα βίντεο στο TikTok που δείχνει ένα φίδι να έρπεται πάνω στην άσφαλτο της Τσιμισκή κοντά στη συμβολή της με την Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Το ερπετό φαίνεται να είναι πανικοβλημένο από τη θορυβώδη ατμόσφαιρα της πόλης και να προσπαθεί να βρει καταφύγιο.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.