ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: Για το Ανόβερο πέταξε ο 20χρονος Γεράσιμος - Είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
Τέμπη: Για το Ανόβερο πέταξε ο 20χρονος Γεράσιμος – Είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
(Φωτο: protothema.gr)
26 Ιούν
0
Σχόλια

Τέμπη: Για το Ανόβερο πέταξε ο 20χρονος Γεράσιμος – Είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Για το Ανόβερο πέταξε σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, ο 20χρονος Βολιώτης επιζών της τραγωδίας των Τεμπών, Γεράσιμος Γεωργιάδης.

Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας μεταφέρθηκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας η οποία συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Μετά από πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας, Γεράσιμος έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή και βαριά.

Παράλληλα, με προγραμματισμένη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, στο Ανόβερο μεταβαίνουν επίσης, οι γονείς του 20χρονου ενώ στην πτήση του 20χρονου Γεράσιμου επιβαίνει και, ο αδελφός του βαριά πολυτραυματία.

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.