ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Καράτε: Τέταρτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό από την Κυδωνάκη
Καράτε: Τέταρτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό από την Κυδωνάκη
(Φωτο: gazzetta.gr)
23 Ιούν
0
Σχόλια

Καράτε: Τέταρτο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό από την Κυδωνάκη

Η Κική Κυδωνάκη πέρασε στα ημιτελικά των +68κ. στο κούμιτε του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καράτε στην Πολωνία και θα είναι στο βάθρο των νικητριών.

Η Κυριακή Κυδωνάκη αντιμετώπισε αρχικά την Γερμανίδα Κνιρ από την οποία ηττήθηκε με 4-2.

Στο δεύτερο ματς της κόντρα στην Ντανιζέφσκα από την Πολωνία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε εύκολα με 7-1. Στο τρίτο βρήκε απέναντί της την Κεϊνάνεν από την Φινλανδία όπου με νίκη θα έπαιρνε την πρόκριση στα ημιτελικά κάτι που κατάφερε με σκορ 1-0.

Ετσι η Ελλάδα εξασφάλισε ένα ακόμη μετάλλιο μετά τα δύο αργυρά και το ένα χάλκινο μετάλλιο χθες από τα αδέρφια Ξένου. Συνολικά είναι το 5ο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες μαζί με αυτό του διδύμου στην συγχρονισμένη κολύμβηση.

Στον ημιτελικό η Κυδωνάκη θα αγωνιστεί κόντρα στην Ιταλίδα Φερατσούτι στις 17:50, ενώ ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 19:50.

Διπλός αποκλεισμός στους άνδρες

Στα -84κ. ο Κώστας Μαστρογιάννης ηττήθηκε με 5-4 στον πρώτο του αγώνα στην φάση των ομίλων, από τον Πολωνό Μπάμπος. Το δεύτερό του ματς ήταν με αντίπαλο τον Κροάτη Γκαρίμποβιτς, όπου πήρε τη νίκη με 2-0.

Στο τρίτο αντιμετώπισε τον Αλβανό Καράκι, σε ματς όπου θα κρινόταν και η πρόκριση στα ημιτελικά, αφού αμφότεροι είχαν από μία νίκη και μία ήττα. Τελικά ηττήθηκε με 1-0 και έμεινε εκτός ημιτελικών.

Στα +84κ. ο Γιώργος Τζάνος ξεκίνησε με ήττα από τον Κροάτη Κβέσιτς (1-4). Δεύτερος αντίπαλος ήταν ο Πολωνός Γκέμπκα τον οποίο ο Ελληνας πρωταθλητής κέρδισε με 1-0 Στο τρίτο ματς της φάσης των ομίλων αντιμετώπισε τον Τούρκο Σεν, με τον νικητή να προκρίνεται στα ημιτελικά. Δεν τα κατάφερε ωστόσο ο Τζάνος καθώς ηττήθηκε με 2-1 και ολοκλήρωσε την παρουσία του.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.