ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ηράκλειο: Αποφυλακίζεται ο «Εσκομπάρ της Κρήτης» – Το σκεπτικό της απόφασης
Ηράκλειο: Αποφυλακίζεται ο «Εσκομπάρ της Κρήτης» – Το σκεπτικό της απόφασης
23 Ιούν
0
Σχόλια

Ηράκλειο: Αποφυλακίζεται ο «Εσκομπάρ της Κρήτης» – Το σκεπτικό της απόφασης

Έγινε γνωστός από τη δράση του ως ο «Εσκομπάρ της Κρήτης». Καταδικάστηκε σε ισόβια όμως όπως φαίνεται ανοίγει για τον ίδιο η πόρτα της ελευθερίας στην Κρήτη…

Ο «Εσκομπάρ της Κρήτης» καταδικάστηκε σε ισόβια για την εγκληματική του δράση και απασχόλησε την αστυνομία ουκ ολίγες φορές. Την τελευταία συνελήφθη με εκείνον, ο γιος και μια φίλη του. Ζήτησε να αποφυλακιστεί και φαίνεται ότι θα τα καταφέρει.

Την αποφυλάκισή του επονομαζόμενου Κρητικού «Εσκομπάρ» με όρους, για λόγους υγείας, τέσσερις μήνες μετά την εκ νέου σύλληψή του, αποφάσισε η αρμόδια ανακρίτρια, μετά από αίτημα της υπεράσπισης του 49χρονου, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές.

Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο συνελήφθη εκ νέου, μαζί με τον 22χρονο γιο του και μια 40χρονη φίλη του, με την κατηγορία ότι είχαν επιχειρήσει να εισαγάγουν μέσω μεταφορικής εταιρείας, κρυμμένα σε φούρνο μικροκυμάτων, ναρκωτικά. Και οι τρεις τότε είχαν κριθεί προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Με διάταξη της ανακρίτριας ο 49χρονος βρίσκεται ξανά εκτός φυλακής, καθώς η προσωρινή κράτησή του μετατρέπεται σε περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας και συγκεκριμένα με την απαγόρευση της εξόδου του από τη χώρα και την υποχρέωση της εμφάνισής του μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Είναι η δεύτερη φορά που ο 49χρονος αποφυλακίζεται για λόγους υγείας. Τον Δεκέμβριο του 2020 είχε ξαναβγεί από τη φυλακή, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, επικαλούμενος ξανά σοβαρούς λόγους υγείας.

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.