ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γκουντούρα: Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πλόβντιβ
Γκουντούρα: Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πλόβντιβ
(Φώτο : gazzetta.gr)
19 Ιούν
0
Σχόλια

Γκουντούρα: Χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πλόβντιβ

Η Δώρα Γκουντούρα έφθασε σε μια σπουδαία επιτυχία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πλόβντιβ.

Για την Γκουντούρα, που είναι αθλήτρια της Team Future της Bwin, είναι το πρώτο της μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον γύρο των «32» νίκησε την Πολωνή, Μαλγκορζάτα Κόζακτσουκ με 15-14, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε και τη Βουλγάρα Γιοάνα Ιλίεβα με 15-13 εξασφαλίζοντας θέση στο βάθρο. Στον ημιτελικό κόντρα στη Γαλλίδα Μανόν Απιτί-Μπρουνέ ηττήθηκε στον τελευταίο πόντο (15-14 ) και κατέκτησε τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

goudoura dora

Το άλλο μεγάλο όνομα της ελληνικής ξιφασκίας, η Δέσποινα Γεωργιάδου, γνώρισε την ήττα στη φάση των «32» από την Ουγγαρέζα Λίσα Πουστάι με 15-9 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την 23η θέση.

Η Μαρίνα Παΐζη δεν μπόρεσε να σημειώσει νίκη στην πουλ και ολοκλήρωσε πρόωρα την παρουσία της στο αγώνισμα της σπάθης, καταλαμβάνοντας την 49η θέση.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.