ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Ρυθμική: Χάλκινο η Εθνική ανσάμπλ νεανίδων, 4η η Συγκούνα στο διεθνές κύπελλο του Καΐρου
Ρυθμική: Χάλκινο η Εθνική ανσάμπλ νεανίδων, 4η η Συγκούνα στο διεθνές κύπελλο του Καΐρου
(Φωτο: gazzetta.gr)
12 Ιούν
0
Σχόλια

Ρυθμική: Χάλκινο η Εθνική ανσάμπλ νεανίδων, 4η η Συγκούνα στο διεθνές κύπελλο του Καΐρου

Με εντυπωσιακή εμφάνιση η Εθνική ομάδα ανσάμπλ νεανίδων επιβεβαίωσε τις μεγάλες δυνατότητές της, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στις 5 μπάλες στο Pharaoh’s cup.

Η ελληνική ομάδα (Ελευθερία Καντερέ, Ευσταθία Κοντοπούλου, Ειρήνη Κράλη, Στεφανία Μπακοπούλου, Μαριάνθη Σιμιτζή, Κατερίνα Χολίδη) κέρδισε την τρίτη θέση στον τελικό του προγράμματος με τις 5 μπάλες με 28.150 βαθμούς, επαναλαμβάνοντας το ίδιο πλασάρισμα που είχε και στον προκριματικό του αγωνίσματος μία ημέρα νωρίτερα.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ιταλία με 29.200 β. και τη δεύτερη το Αζερμπαϊτζάν με 28.600 β., σε μια διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν συνολικά 12 ομάδες ανσάμπλ νεανίδων, με το βλέμμα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής νεανίδων που θα ακολουθήσει σε λιγότερο από έναν μήνα (Κλουζ Ναπόκα, 7-9 Ιουνίου).

Οι Ελληνίδες αθλήτριες αγωνίστηκαν και στον αντίστοιχο τελικό στα 5 σχοινάκια, όπου υπέπεσαν σε λάθη και περιορίστηκαν στην όγδοη θέση.

Μια ανάσα από το μετάλλιο η Συγκούνα

(Φωτο: gazzetta.gr)

Το διεθνές τουρνουά του Καΐρου ολοκληρώθηκε με τους αντίστοιχους τελικούς οργάνων του ατομικού νεανίδων, όπου συμμετείχε η Ουρανία Συγκούνα στην κορδέλα.

Στην ισοβαθμία έχασε το μετάλλιο η Ουρανία Συγκούνα στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής, όπου κατέκτησε την τέταρτη θέση στον τελικό της κορδέλας νεανίδων, πραγματοποιώντας βελτιωμένη εμφάνιση και αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 25.250 βαθμούς στον τελικό, με ανεβασμένη απόδοση σε σχέση με τον προκριματικό του αγωνίσματος, όπου είχε τερματίσει 8η με 24.850 β.. Η σπουδαία προσπάθειά της λίγο έλειψε να επιβραβευθεί με ένα μετάλλιο, αλλά τελικά κατετάγη τέταρτη, χάνοντας την τρίτη θέση από τη Νουράι Αχματζάντα από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία πήρε επίσης 25.250 β. αλλά υπερίσχυσε στην ισοβαθμία με την Συγκούνα επειδή είχε μεγαλύτερο επιμέρους βαθμό εκτέλεσης.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.