ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τέμπη: Σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ο Γεράσιμος - Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
Τέμπη: Σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ο Γεράσιμος – Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού
(Φωτο: protothema.gr)
12 Ιούν
0
Σχόλια

Τέμπη: Σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ο Γεράσιμος – Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Έπειτα από 102 μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη, είναι πιθανό να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret και του Βασίλη Βενιζέλου, ο 20χρονος Γεράσιμος έχει ήδη γίνει δεκτός από ένα εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης που βρίσκεται στο Ανόβερο της Γερμανίας, ενώ άλλο κέντρο που βρίσκεται στην Ελβετία, είχε προηγουμένως αρνηθεί τον νεαρό.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο Γεράσιμος, που εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του, ανοίγει κατά διαστήματα τα μάτια του, σηκώνει έστω και λίγο τα χέρια του, τα κινεί ελάχιστα και δείχνει να βρίσκεται σε μια αργόσυρτη διαδικασία για την ανάκτηση της επικοινωνίας του με το περιβάλλον της ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και τους θεράποντες ιατρούς του.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.