ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Ζάλτο με στόχο τη Βουδαπέστη
Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Ζάλτο με στόχο τη Βουδαπέστη
(Φώτο : segas.gr)
10 Ιούν
0
Σχόλια

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Ζάλτο με στόχο τη Βουδαπέστη

Ο Κώστας Ζάλτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στους τελικούς του NCAA. Ο 23χρονος σφυροβόλος στον φετινό τελικό, στο Όστιν του Τέξας, κατάφερε να σημειώσει ένα μεγάλο ατομικό ρεκόρ με βολή στα 76,33 μ. και να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

“Το συναίσθημα είναι γλυκόπικρο. Είμαι χαρούμενος που τα έδωσα όλα και έκανα ρεκόρ αλλά δεν φτάσαμε στον στόχο της χρονιάς”, είπε ο Ζάλτος που ήθελε να κατακτήσει για πρώτη φορά τη νίκη σε τελικό πανεπιστημιακού πρωταθλήματος, καθώς στα δύο προηγούμενα ήταν στην τρίτη θέση.

Η φετινή του σεζόν στην Αμερική “μετράει” δέκα αγώνες από τις αρχές Μαρτίου που ξεκίνησε η δράση με τον Ζάλτο να διεκδικεί πλέον θέση στην ελληνική ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης: “Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά όχι τόσο ζεστά όσο το έχουμε τώρα τους τελευταίους μήνες”.

Ο σφυροβόλος από το Κιλκίς θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες όπου θα συνεχίσει την αγωνιστική δράση. “Θα έρθω σε 15 μέρες στην Ελλάδα με στόχο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και μια καλή επίδοση για να εξασφαλίσω την θέση μου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα”, τόνισε ο αθλητής και συνέχισε αναφερόμενος στο επίπεδο του αγωνίσματος στην Ελλάδα: “Όλα τα παιδιά έχουν δώσει τα πάντα φέτος και έχει ανέβει το επίπεδο”.

 

Πηγή : segas.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.