ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Οδηγός ταξί έξαλλος με συναδέλφους του για περιστατικό με τυφλή κοπέλα: «Είστε ξεφτίλες! Αυτοί είμαστε!»
Οδηγός ταξί έξαλλος με συναδέλφους του για περιστατικό με τυφλή κοπέλα: «Είστε ξεφτίλες! Αυτοί είμαστε!»
(Φώτο : straight.gr)
10 Ιούν
0
Σχόλια

Οδηγός ταξί έξαλλος με συναδέλφους του για περιστατικό με τυφλή κοπέλα: «Είστε ξεφτίλες! Αυτοί είμαστε!»

Ο νεαρός καταγγέλλει πως η τυφλή κοπέλα περίμενε για μια ώρα και κανείς δεν πήγαινε να την πάρει.
Ένα βίντεο με οδηγό ταξί έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες στα social media ο οποίος εμφανώς αγανακτισμένος, μιλάει για περιστατικό με μια κοπέλα τυφλή που έχει σκύλο οδηγό και κάλεσε για να πάει κάποιος από τους συναδέλφους του να την πάρει.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας αναφέρει στο βίντεο που «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Tik Tok: «Η πελάτισσα που πήρα τώρα, με έκανε να δακρύσω, μου έδωσε δύναμη αλλά παράλληλα έχω ξενερώσει με όλους εσάς και πόσο ξεφτίλες είστε. Γιατί να πάτε να ψυρίσετε τον τουρίστα και χαίρεστε, “του πήρα 20 ευρώ παραπάνω”. Όταν η κοπελίτσα γράφει στην εφαρμογή “είμαι τυφλή και έχω σκύλο που είναι ο οδηγός μου” και περιμένει μια ώρα αναμονή και δεν πάει κανένας. Με το που το βλέπω πάω κατευθείαν και μου λέει, “σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ” και δεν θα πω περισσότερα. Είστε ξεφτίλες. Αυτοί είμαστε. Δεν λέω τίποτα άλλο, τον πούλο».

Ο οδηγός ταξί δακρύζει ενώ τα λέει αυτά και είναι πολύ εκνευρισμένος.

@dinight11

🫵🏽 #taxiathens #athensgreece #athenspeople #taxi #freenow #tik_tok #tiktokathensgreece #staarxidiamouamampeiforyou 🫵🏽

♬ πρωτότυπος ήχος – 🌘Dinight 11🌒

 

Πηγή : straight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.