ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πάλη : Με τέσσερα μετάλλια στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας
Πάλη : Με τέσσερα μετάλλια στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας
(Φώτο : ufight.gr)
06 Ιούν
0
Σχόλια

Πάλη : Με τέσσερα μετάλλια στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας

Με τέσσερα μετάλλια, σπουδαίες και ελπιδοφόρες εμφανίσεις επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας. Η χώρα μας συμμετείχε με 14 αθλητές οι οποίοι απέδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Τα χάλκινα μετάλλια για την Ελλάδα κατέκτησαν στην ελληνορωμαϊκή ο Ηλίας Ζαϊράκης (55κ.), Ανδρέας Βασιλακόπουλος (77κ.), Νίκος Ιωσηφίδης (87κ.) και στην ελευθέρα ο Γρηγόρης Σαρίδης (92κ.). Η Ελλάδα στο σύνολο στην ελληνορωμαϊκή κατέλαβε την 4η θέση και στην ελευθέρα την 8η.

Από εκεί και πέρα οι σπουδαίες εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στους υπόλοιπους αθλητές, αρκετοί εκ των οποίων άγγιξαν το μετάλλιο. Στην ελληνορωμαϊκή ο Λευτέρης Βασιλειάδης (63κ.) ήρθε 4ος, ενώ την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι: Γιώργος Καραβασίλης (60κ.), Χρήστος Χατσατούροβ (82κ.), ενώ ο Σωτήρης Κουτελης (67κ.) ήρθε 9ος.

Στην ελευθέρα την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι: Δημήτρης Οφλίδης (57κ.), Γιώργος Ραπτόπουλος (70κ.), Γιώργος Κοτανίδης (79κ.), ενώ την 9η θέση κατέλαβε ο Κώστας Τσακνάκης (97κ.)

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.