ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γλυκά νερά: Επεισοδιακή διακοπή στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Γλυκά νερά: Επεισοδιακή διακοπή στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
(Φώτο : newsbomb.gr)
30 Μάι
0
Σχόλια

Γλυκά νερά: Επεισοδιακή διακοπή στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Διεκόπη, για μία ακόμα φορά, η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο των Αθηνών. Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 1η Ιουνίου.

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου διεκόπη λόγω κωλυμάτων των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένου ο οποίος δεν μετήχθη σήμερα στο δικαστήριο.

Σε λίγα 24ωρα άλλωστε ο κατηγορούμενος θα συμμετάσχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις με στόχο να σπουδάσει Νομική.

Πάντως, τόσο η έδρα όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς αντέδρασαν στο αίτημα για νέα διακοπή της δίκης με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να ρωτάει την συνεργάτιδα των συνηγόρων υπεράσπισης εάν μπορεί εκείνη να εκπροσωπήσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, με εκείνη να απαντά πως δεν έχει την εξουσιοδότηση.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, τόνισε «μεταξύ συναδέλφων υπάρχει δεοντολογία. Κι εμείς έχουμε άλλα δικαστήρια. Ξεκινήσαμε 20/2 και φτάσαμε σήμερα να μην δικάσουμε και πάλι. Θα έχουμε παύση λόγω εκλογών. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά. Πέντε φορές έχω έρθει από το Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο»

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για την 1η Ιουνίου.

Κατά την έξοδο του από το Εφετείο ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος Θανάσης Χαρμάνης σε δήλωση του είπε πως ο κατηγορούμενος “αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική” και ότι θα πρέπει να πάει “στην δραματική σχολή που έχει ταλέντο”.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.