ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | H Ελλάδα κατέκτησε 12 μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Χειροπάλης
H Ελλάδα κατέκτησε 12 μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Χειροπάλης
(Φωτο: ufight.gr)
27 Μάι
0
Σχόλια

H Ελλάδα κατέκτησε 12 μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Χειροπάλης

Με ακόμα 12 μετάλλια και την πολύτιμη δεύτερη θέση στο σύνολο στην ηλικιακή κατηγορία των Juniors επέστρεψε η Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Χειροπάλης που διεξήχθη στην Φινλανδία.

Κατά την δεύτερη ημέρα των αγώνων οι Ελληνες πρωταθλητές θριάμβευσαν με αποκορύφωμα η δεύτερη θέση στο ομαδικό. Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία απονέμει μετάλλια στις τρεις πρώτες χώρες με τις περισσότερες διακρίσεις. Στα Juniors όπου περιλαμβάνει τις κατηγορίες των U15, U18 και U21 η Ελλάδα κατέλαβε το ασημένιο μετάλλιο.

Στην κατηγορία των Seniors ο Άγγελος Καραμολέγκος στα 63κ. κατέλαβε την 3η θέση, ενώ στα U21 ήρθε πρώτος.

Στα U18 το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ιωάννης Παντσένκο (57κ.), Γρήγορης Διαμαντής (63κ.), Χρήστος Παπαδόπουλος (+86κ.), ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσε στο στήθος ο Γεώργιος Φουντουλάκης 70κ.

Στο U15 ο Οδυσσέας Διαμαντής κατέκτησε στα 57κ το χάλκινο μετάλλιο.

Στα Master στα 78κ. ο Δημήτρης Φιλικίδης κατέκτησε το χρυσό, ενώ στα +105κ. ο Παναγιώτης Ξύλος το χάλκινο μετάλλιο.

Στα grand master women στην κατηγορία των 78κ. η Αναστασία Αλεξανδρίδου κατέκτησε το χρυσό, ενώ τέλος στα ultra grand master στην κατηγορία των 78κ. ο Αντώνης Πανάρετος κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.