ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Fight Club Zarmakoupis: Με 2 Χρυσά, 3 Ασημένια και 3 Χάλκινα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Kickboxing της Τουρκίας (φωτό)
Fight Club Zarmakoupis: Με 2 Χρυσά, 3 Ασημένια και 3 Χάλκινα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Kickboxing της Τουρκίας (φωτό)
(Φώτο : ufight.gr)
25 Μάι
0
Σχόλια

Fight Club Zarmakoupis: Με 2 Χρυσά, 3 Ασημένια και 3 Χάλκινα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Kickboxing της Τουρκίας (φωτό)

Συνεχίζοντας το σερί Οι αθλητές του Συλλόγου TKN Ευρυτανίας (Zarmakoupis Elite Team) πρωταγωνίστησαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, στο πιο πολυπληθές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της σεζόν με συμμετοχή 3549 (2807) αθλητές από 78 Συλλόγους.

Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες Ζαρμακούπη Σεμέλη και Μπαρμπούτη Ανδρονίκη κατάφεραν να διακριθούν μέχρι την τρίτη και δεύτερη θέση, χάνοντας και οι δύο από τα νούμερο ένα της κατηγορίας τους στο παγκόσμιο ranking και μάλιστα οριακά!

To δύο στα δύο στην κατηγορία του, κερδίζοντας και τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα έκανε ο Ζαχαράκης Χαράλαμπος, ο οποίος παραμένει αήττητος και διατηρεί το σερί του στα τελευταία 3 βαθμολογούμενα πρωταθλήματα.

zarmakoupis 775

Οι Τρίκκας Ηλίας και Κονιαβίτη Μαρία έφτασαν μέχρι τον τελικό και ηττήθηκαν οριακά στα σημεία, κερδίζοντας έτσι την δεύτερη θέση και πολύτιμους πόντους για το επόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Έτσι ο σύλλογός μας αναδείχθηκε και επίσημα νούμερο 21 από 78 συλλόγους στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος και η Ελλάδα κατάφερε να πλασαριστεί στο νούμερο 11 από 42 χώρες με τη συμμετοχή 12 αθλητών από τη χώρα μας.

Το Δ.Σ. συγχαίρει αθλητές και προπονητές για αυτή την εξαιρετική εμφάνιση.

Απολογισμός μεταλλίων

ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗ ΣΕΜΕΛΗ
3Η ΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ -50KG ΚL

ΤΡΙΚΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
2Η ΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ -57KG LC
3Η ΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ -57KG KL

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
1Η ΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ -57KG KL
1Η ΘΕΣΗ ΕΦΗΒΩΝ -57KG LC

ΚΟΝΙΑΒΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
3Η ΘΕΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ -60KG LC
2Η ΘΕΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ -60KG LC

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
2Η ΘΕΣΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ -55KG LC

zarmakoupis 776

zarmakoupis 777

zarmakoupis 778

 

Πηγή : ufight.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.