ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Τρία μετάλλια τα ελληνικά κουπιά στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας εφήβων - νεανίδων στη Γαλλία
Τρία μετάλλια τα ελληνικά κουπιά στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας εφήβων – νεανίδων στη Γαλλία
(Φώτο : gazzetta.gr)
22 Μάι
0
Σχόλια

Τρία μετάλλια τα ελληνικά κουπιά στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας εφήβων – νεανίδων στη Γαλλία

Δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η εθνικής ομάδα κωπηλασίας εφήβων – νεανίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μπριβ της Γαλλίας.

Δύο ασημένια μετάλλιο και ένα ασημένιο κατέκτησαν τα μέλη της εθνικής ομάδας κωπηλασίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων στο Μπριβ της Γαλλίας.

Μια νεανική και ανανεωμένη στο μεγαλύτερο της ποσοστό εθνική ομάδα που έδειξε ότι μπορεί να συνεχίσει επάξια τις επιτυχίες της περσινής αντίστοιχης, που αναδείχθηκε πρώτη παγκόσμια δύναμη στο Βαρέζε.

Συγκεκριμένα το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Σοφία Δαλίδου, Γαβριέλα Λιώλιου στο διπλό σκιφ άνευ, καθώς τερμάτισαν σε 7:17.67, πίσω από το πλήρωμα της Ιταλίας που σημείωσε χρόνο 7:16.60 και μπροστά από αυτό της Μεγάλης Βρετανίας που τερμάτισε σε 7:18.67.

cholopoulos_papazoglou

Το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ άνευ εφήβων κατέκτησε η εθνική ομάδα με τους Νίκο Χωλόπουλο και Δημήτρη Παπάζογλου, το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 6:32.86 πίσω από τη βάρκα της Ιταλίας (6:30.29) και μπροστά από αυτή της Ελβετίας (6:33.47).

Το πρώτο χρονικά μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στη διοργάνωση ήταν χάλκινο και ήρθε από την τετράκωπο νεανίδων. Οι Σωτηρία Μιχαηλίδη, Ευθυμία Κουκλουμπέρη, Χριστίνα Παπαιωάννου, Δήμητρα Παπαϊωάννου τερμάτισαν σε 7:06.80 ελάχιστα πίσω από το πλήρωμα της Γαλλίας που ήταν 2ο με 7:05.52 και το πλήρωμα της Ιταλίας που κέρδισε το χρυσό με 6:56.92.

tetrakopos neanidon

Σπουδαίες εμφανίσεις έκανε και η τετράκωπος άνευ των εφήβων με τους Κωνσταντίνο Αλεξογιάννη-Βασίλη Κουτσελίνη-Αριστοτέλη- Ευάγγελο Λάππα-Στέφανο Δημητρίου που πήρε την 5η θέση στο μεγάλο τελικό τερματίζοντας σε 6:25.68.

Παρομοίως και το τετραπλό των Νεανίδων με τις Νικολέτα Δρογαλά-Σταυρούλα Γιαλογλίδου-Νεφέλη Ντάρα-Σωτηρία Άνγκου, που επίσης ήταν 5ες στον τελικό του αγωνίσματός τους σημειώνοντας χρόνο 6:53.62.

Στους τρεις τελικούς Β’ που αγωνίστηκαν ελληνικά πληρώματα ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης στο σκιφ Εφήβων πήρε την 1ηθέση και 7η στο σύνολο με χρόνο 7:18.30 , η δίκωπος άνευ των Εφήβων με τους Δημήτρη Κούτρα-Βασίλη Κωστούλα τη 2ηκαι 8η στη γενική με χρόνο 6:55.97, ενώ το τετραπλό σκιφ των Εφήβων με τους Χαράλαμπο Χατζηαυγουστίδη-Κωνσταντίνο Καραγιάννη-Αντώνη Ντίκο-Αριστείδη Καλαντίδη τερμάτισε 3ο και 9ο στη γενική με χρόνο 6:13.88.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.