ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Κρήτη: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που τό παρέσυρε ο πατέρας του κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο
Κρήτη: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που τό παρέσυρε ο πατέρας του κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο
(Φώτο : thecaller.gr)
20 Μάι
0
Σχόλια

Κρήτη: Κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι που τό παρέσυρε ο πατέρας του κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητο

Τραγωδία στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην Κίσσαμο Χανίων, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου 20/05 κατέληξε το 2,5 ετών κοριτσάκι, που τό είχε παρασύρει ο πατέρας του κατά λάθος, κάνοντας όπισθεν με το αγροτικό αυτοκίνητο στην αυλή του σπιτιού τους.

Ειδικότερα, η μικρή κατέληξε στις 15.15 του Σαββάτου (20/05), καθώς έφερε βαριά τραύματα…

Από χθες Παρασκευή (19/05), σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Για τη διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ κοντά στο παιδί τους.

Μάλιστα, η μητέρα του κοριτσιού  διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της…

Το χρονικό

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (16/05) στην Κίσσαμο Χανίων.

Ο πατέρας του παιδιού μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει, όπως ισχυρίστηκε, δεν είδε πως το 2,5 ετών κοριτσάκι που βρισκόταν πίσω από το όχημα, με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Και οι δύο γονείς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας ο οποίος ήταν σε σοκ, ενώ με δυσκολία έδωσε κατάθεση για το πώς έγινε το ατύχημα…

Η μικρή μεταφέρθηκε με βαριά τραύματα στο κεφάλι στο νοσοκομείο Χανίων και όταν οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, έγινε η διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ.

Σημειώνεται, πως για τον 48χρονο πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέ

 

Πηγή : thecaller.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.