ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στον 72χρονο δάσκαλο που ασέλγησε σε 14χρονη μαθήτρια
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στον 72χρονο δάσκαλο που ασέλγησε σε 14χρονη μαθήτρια
(Φωτ.: grtimes.gr)
20 Μάι
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα στον 72χρονο δάσκαλο που ασέλγησε σε 14χρονη μαθήτρια

Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 72χρονου που συνελήφθη την Παρασκευή καθώς φέρεται να ασέλγησε σε 14χρονη μέσα στο σπίτι της συζύγου του, στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thesstoday ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 11 σήμερα το πρωί. Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκου. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Σημειώνεται πως παραμένει υπό κράτηση.

Ο 72χρονος όπως καταγγέλθηκε, παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα στη 14χρονη και την ώρα της διδασκαλίας η νεαρή μαθήτρια έκλεισε για λίγο τα μάτια της για να ξεκουραστεί. Όταν αυτή ξύπνησε, αντιλήφθηκε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία συνέβη χθες το πρωί με τη μητέρα της 14χρονης να το καταγγέλει άμεσα στις αρχές.

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.