ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πατρινοί συγκέντρωσαν 85.000 ευρώ για να σωθεί μια 12χρονη
Πατρινοί συγκέντρωσαν 85.000 ευρώ για να σωθεί μια 12χρονη
(Φώτο : diaforetiko.gr)
17 Μάι
0
Σχόλια

Πατρινοί συγκέντρωσαν 85.000 ευρώ για να σωθεί μια 12χρονη

Συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης μέσα σε 48 ώρες από τους Πατρινούς. Συγκέντρωσαν χρήματα για να βοηθήσουν ένα 12χρονο κορίτσι.

Στο δρόμο για την θεραπεία από τον σπάνιας μορφής όγκο στο νευρικό ιστό, που απειλεί τη ζωή της, η 12χρονη Νικολία από την Πάτρα, πέτυχε την πρώτη νίκη.

Η κοινωνία της Αχαΐας, της Ηλεία αλλά και όλης της Ελλάδας, έδειξαν για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη τους, απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις για τους συνανθρώπους μας.

Το σημαντικό ποσό που απαιτείται για την επέμβαση αφαίρεσης του όγκου στην Γερμανία, συγκεντρώθηκε σε λιγότερο από 48 ώρες και έτσι η Νικολία κέρδισε στην ελπίδα να επιστρέψει στην κανονικότητα της ζωής της, όπως ήταν δηλαδή πριν τον περασμένο Αύγουστο που διαγνώστηκε η πάθησή της.

Το πανελλήνιο ενδιαφέρον για την υγεία της 12χρονης Νικολίας από την Οβρυά Πατρών, η οποία τον περασμένο Αύγουστο διαγνώστηκε με έναν σπάνιο όγκο νευρικού ιστού που απειλεί τη ζωή της, επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Η περίπτωση της είναι αρκετά σπάνια, στην Ελλάδα κανένας γιατρός δεν μπορεί να την αναλάβει και η μόνη λύση βρίσκεται σε ένα ειδικό κέντρο για σπάνιες παθήσεις στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ωστόσο το κόστος είναι απαγορευτικό για τις δυνατότητες της οικογένειας που απεύθυνε έκκληση για βοήθεια προκειμένου η κόρη τους να πάρει τη ζωή της πίσω, καθώς οι γιατροί στη Γερμανία δίνουν ποσοστό επιτυχίας 99%.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Πράξη Αγάπης” οι Έλληνες, συγκέντρωσαν σε λιγότερο από 48 ώρες το ποσό των 85.000 ευρώ και έτσι η Νικολία θα ταξιδέψει στο Ανόβερο.

 

Πηγή : diaforetiko.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.