ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μια πόλη μαγική… 1200 μαθητές ερμήνευσαν Μάνο Χατζηδάκη στην πλατεία της Ξάνθης (φωτογραφίες και βίντεο)
Μια πόλη μαγική… 1200 μαθητές ερμήνευσαν Μάνο Χατζηδάκη στην πλατεία της Ξάνθης (φωτογραφίες και βίντεο)
(Φώτο : xanthinews.gr)
11 Μάι
0
Σχόλια

Μια πόλη μαγική… 1200 μαθητές ερμήνευσαν Μάνο Χατζηδάκη στην πλατεία της Ξάνθης (φωτογραφίες και βίντεο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα 6 Μαΐου 2023 στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης το Φεστιβάλ «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων» Μουσικών Σχολείων στην Ξάνθη το οποίο ξεκίνησε στις 3 Μαΐου με την συμμετοχή 23 μουσικών σχολείων (19 ελληνικά μουσικά σχολεία και 4 από Ισπανία, Ιταλία, Ρουμανία και Τουρκία) 1200 μαθητών και συνοδών με την συνδιοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, Δήμων από τον νομό Ξάνθης και την Π.Ε Ξάνθης.

Συγχαρητήρια στο κέντρο πολιτισμού και στον πρόεδρο Ηλία Ασκαρίδη για την άψογη διοργάνωση καθώς και σε όλους όσους συνέβαλαν για την μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης

Δείτε παρακάτω σε βίντεο την Τελετή λήξης – συναυλία υπό την καθοδήγηση του Νίκου Κυπουργού: Μαθητές και μαθήτριες των συμμετεχόντων Μουσικών Σχολείων συμπράττουν και ερμηνεύουν μελωδίες σε μια μεγάλη αποχαιρετιστήρια συναυλία. Φιλική συμμετοχή: Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή.

Ακολούθησαν βραβεύσεις των μουσικών σχολείων που συμμετείχαν και αποχαιρετισμός των Μουσικών Σχολείων με παραδοσιακούς Θρακιώτικους χορούς και ήχους.

 

Πηγή : xanthinews.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.