ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Εγκώμια από όλους για το Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης στις Σέρρες
Εγκώμια από όλους για το Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης στις Σέρρες
(Φώτο : ufight.gr)
11 Μάι
0
Σχόλια

Εγκώμια από όλους για το Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης στις Σέρρες

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης… αρίστευσε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Οι εθνικές αποστολές, ο υπεύθυνος των αγώνων, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Θοδωρής Χαμάκος, όπου παρακολούθησε τους αγώνες εξήραν τόσο την προσπάθεια όσο και το συνολικό αποτέλεσμα που είχε η διοργάνωση.

Το στοίχημα του Βαλκανικού πρωταθλήματος κερδήθηκε και η ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για μία ακόμα φορά απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει πολύ σημαντικούς αγώνες.

«Εκ μέρους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης θα ήθελα να συγχαρώ γι αυτή την άψογη διοργάνωση. Ήταν σοφή απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης να διοργανώσει αυτό το πρωτάθλημα στο Σιδηρόκαστρο, γιατί έδωσε τη δυνατότητα σε όλες τις χώρες να έρθουν οδικώς. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια, τον Δήμο Σιντικής και φυσικά την Ελληνική Ομοσπονδία για την διοργάνωση αυτή. Θα ήθελα να κάνω μια ιδιαίτερη μνεία και στους διαιτητές και ιδιαίτερα στον κ. Σεν που είναι ένας από τους καλύτερους διαιτητές που έχουμε», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Θοδωρής Χαμάκος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε 542 αθλητές από συνολικά 10 χώρες. Το Βαλκανικό πρωτάθλημα ήταν μια διοργάνωση που θα μπορούσε να πω άγγιξε το τέλειο. Όλες οι ομάδες έμειναν ευχαριστημένες, οι υπεύθυνοι των αγώνων έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και οι αθλητές απόλαυσαν τους αγώνες. Στόχος μας είναι να έχουμε πολλές διεθνείς διοργανώσεις στην Ελλάδα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια τους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την επιτυχημένη διοργάνωση το Δήμο Σιντικής και την Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας για την πολύτιμη βοήθειά τους».

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.