ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Θεσσαλονίκη: 16χρονος έστειλε μήνυμα σε λύκειο της Αθήνας ότι θα εισβάλει σε αυτό με καλάσνικοφ
Θεσσαλονίκη: 16χρονος έστειλε μήνυμα σε λύκειο της Αθήνας ότι θα εισβάλει σε αυτό με καλάσνικοφ
(Φωτο: INTIME/ φωτο αρχείου)
08 Μάι
0
Σχόλια

Θεσσαλονίκη: 16χρονος έστειλε μήνυμα σε λύκειο της Αθήνας ότι θα εισβάλει σε αυτό με καλάσνικοφ

Απειλητικό email σε σχολείο της Αθήνας έστειλε μαθητής λυκείου από τη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ότι θα εισβάλει μέσα σε αυτό με καλάσνικοφ.

Άμεσα έγινε κινητοποίηση των αρχών και λήφθηκαν μέτρα, ενώ γρήγορα ο μαθητής συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Κατόπιν ερευνών της αστυνομίας προέκυψε ότι ο αποστολέας του μηνύματος βρίσκεται στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 16χρονο, μαθητή λυκείου, ο οποίος συνελήφθη.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα σήμερα προσήχθη στο τμήμα 16χρονος μαθητής της α’ λυκείου, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε ότι έστειλε εκείνος το μήνυμα, υποδεικνύοντας έναν 16χρονο φίλο του, που ζει στην Αθήνα. Αργότερα όμως παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που έστειλε το μήνυμα κάνοντας φάρσα, ύστερα από εντολή του φίλου του από την Αθήνα, ο οποίος είναι μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου.

Τα όσα συνέβησαν στο Βελιγράδι τις τελευταίες θορύβησαν αμέσως το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και το πρωί το σχολείο τέθηκε υπό αυστηρή φρούρηση της ΕΛ.ΑΣ. Ο 16χρονος από τη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απειλή διάπραξης εγκλημάτων, τον παρέπεμψε να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο από το δικαστήριο ανηλίκων και τον άφησε ελεύθερο. Αντίστοιχη διαδικασία κινήθηκε και για τον 16χρονο από την Αθήνα.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.