ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Χάλκινη η Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Συλλόγων
Χάλκινη η Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Συλλόγων
(Φώτο : ufight.gr)
03 Μάι
0
Σχόλια

Χάλκινη η Αναστασία Βλάχου-Τριανταφυλλάκη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Συλλόγων

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo Συλλόγων που έγινε στην Σόφια της Βουλγαρίας με συμμετοχή 1500 αθλητών από όλο τον κόσμο, o ‘Α.Σ. Θησέα Αιτωλοακαρνανίας’ συμμετείχε με 4 αθλητές όπου κατάφερε να κερδίσει ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των-68 κιλών Νεανίδων με την Βλάχου- Τριανταφυλλάκη Αναστασία και μια 5η θέση με τον Κακαρούνα Παναγιώτη στα -78 κιλά Εφήβων.

Οι αθλητές με προπονητή τον Κακαρέλη Νίκο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα με συμμετοχή αθλητών με παγκόσμιες, πανευρωπαϊκές και ολυμπιακά μετάλλια.

fight club kakarelis 5073

Η αθλήτρια του συλλόγου ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της και μετά από 3 αγώνες με Γαλλία-Κύπρο- Τουρκία ηττήθηκε στον ημιτελικό με ισοπαλία και απόφαση των κριτών.

Ο Κακαρούνας Παναγιώτης ηττήθηκε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο από τον 5ο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι άλλοι δύο αθλητές Κουμούδη Ιφιγένεια και Μπέτσικας Μιχάλης χάνοντας οριακά τα παιχνίδια τους. Στην αποστολή συμμετείχαν και οι δύο αθλήτριες του ΘΗΣΑ ΝEΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Φουντουλάκη Αικατερίνη και Μπουρικα Κατερίνα όπου πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο προπονητής του συλλόγου Κακαρέλης Νίκος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών μιας και η καινούρια ομάδα που ετοιμάζεται δείχνει ότι στο μέλλον θα πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ήταν ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, αφού είναι και ο μοναδικός σύλλογος με αθλητές εθνικών ομάδων στο Ολυμπιακό άθλημα του Taekwondo.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις διακρίσεις τους, αλλά και τον προπονητή Κακαρέλη Νίκο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στα τμήματα του συλλόγου και κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

fight club kakarelis 50739

fight club kakarelis 507399

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.