ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Μαρία Σάκκαρη: Θρίαμβος στην «εχθρική» Μαδρίτη - Προκρίθηκε στα προημιτελικά
Μαρία Σάκκαρη: Θρίαμβος στην «εχθρική» Μαδρίτη – Προκρίθηκε στα προημιτελικά
(Φώτο : newsbomb.gr)
02 Μάι
0
Σχόλια

Μαρία Σάκκαρη: Θρίαμβος στην «εχθρική» Μαδρίτη – Προκρίθηκε στα προημιτελικά

Μπορεί να είχε το κοινό εναντίον της κατά τη διάρκεια του αγώνα, μιας και αντιμετώπιζε μια συμπατριώτισσά τους, αλλά στο τέλος της αναμέτρησης η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε το χειροκρότημα για το τένις που έπαιξε.

Το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης με τρομερό σερβίς έκανε κυριαρχική εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Πάουλα Μπαντόσα (Νο 42, από Νο2 που ήταν πέρυσι τέτοια εποχή) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης.

Εκεί όπου θα βρει απέναντί της, την Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου (Νο35 της παγκόσμιας κατάταξης), η οποία απέκλεισε την Σαμσόνοβα (Νο18) με 2-0 σετ.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστριες ξεκίνησαν διαφυλάσσοντας το σερβίς τους, αλλά η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το break στο 7ο game (χωρίς μάλιστα να χάσει πόντο) και να περάσει μπροστά με 4-3. Στη συνέχεια χωρίς να κινδυνεύσει έφτασε στο 6-4.

Με μεγάλη αυτοπεποίθηση η Ελληνίδα ξεκίνησε με break το δεύτερο σετ και διατηρώντας στη συνέχεια το σερβίς της κατάφερε να φτάσει και πάλι στο 6-4 και στη νίκη με 2-0 σετ.

Στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη ήταν και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος της έδινε οδηγίες και την παρότρυνε καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

 

Πηγή : newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.