ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γυμναστική: Ογδοος στον τελικό των κρίκων ο Κωνσταντινίδης
Γυμναστική: Ογδοος στον τελικό των κρίκων ο Κωνσταντινίδης
(Φώτο : gazzetta.gr)
30 Απρ
0
Σχόλια

Γυμναστική: Ογδοος στον τελικό των κρίκων ο Κωνσταντινίδης

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης κατετάγη όγδοος στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κάιρο στην ενόργανη γυμναστική και τους κρίκους, με αποτέλεσμα να είναι πρώτος επιλαχών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης με βελτιωμένη εμφάνιση στον τελικό των κρίκων έκλεισε την επιτυχημένη παρουσία του στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Καΐρου.

Ο 31χρονος σπεσιαλίστας των κρίκων συγκέντρωσε 14,100 βαθμούς στον τελικό του αγωνίσματος και κατέλαβε την 8η θέση, ανεβάζοντας την επίδοσή του συγκριτικά με τον προκριματικό, στον οποίο είχε επίσης καταταγεί 8ος με 14,033 βαθμούς.

Επιπλέον, ο Κωνσταντινίδης έφτασε τους 13 πόντους στην τελική ετήσια παγκόσμια κατάταξη των κρίκων και αναμένεται να κερδίσει την 9η θέση μεταξύ των αθλητών που διεκδίκησαν μέσω αυτής της οδού την ατομική πρόκριση για το προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου).

Οκτώ σπεσιαλίστες, στους οποίους συγκαταλέγεται ο Λευτέρης Πετρούνιας, θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για την Αμβέρσα, αλλά ο Κωνσταντινίδης διατηρεί επίσης πιθανότητες να δηλώσει παρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ως πρώτος επιλαχών στους κρίκους, σε περίπτωση που κάποιος από τους προπορευόμενους κατόχους των εισιτηρίων δεν συμμετάσχει τελικά.

Στην προνομιούχο οκτάδα πρόκειται να βρεθούν οι Νικίτα Σιμόνοφ (Αζερμπαϊτζάν, 80 π.), Μαχντί Αχμάντ Κοχάνι (Ιράν, 64 π.), Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία, 58 π.), Βίντσεντς Χεκ (Αυστρία, 42 π.), Λευτέρης Πετρούνιας (ΕΛΛΑΔΑ, 35 π.), Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία, 30 π.), Σωκράτης Πηλακούρης (Κύπρος, 26 π.) και Βαν Χανχ Νάιεν (Βιετνάμ, 23 π.).

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.