ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Πατήσια: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο 11χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από συνομηλίκους
Πατήσια: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο 11χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από συνομηλίκους
(Φωτο: Eurokinissi)
29 Απρ
0
Σχόλια

Πατήσια: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο 11χρονος μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από συνομηλίκους

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» πήρε ο 11χρονος μαθητής που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, ο μαθητής υποβλήθηκε σε όλες τις προληπτικές εξετάσεις, και πλέον προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 11χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου των Πατησίων.

«Τον χτυπούσαν στο κεφάλι» δήλωσε συγγενής του 11χρονου για τον άγριο ξυλοδαρμό του

Οι μαρτυρίες που φέρνει στο φως το MEGA καταγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού όταν βρέθηκε περικυκλωμένος να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από συμμαθητές του.

«Το πιο σοκαριστικό είναι ότι τον χτυπούσαν στο κεφάλι. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό στο σχολείο. Η αιτία είναι πραγματικά ασήμαντη. Του ζήτησαν να σηκωθεί από μια θέση που καθόταν στο προαύλιο και εκείνος αρνήθηκε, είπε όχι» δήλωσε ένας συγγενής του 11χρονου.

«Το παιδί ήταν αιμόφυρτο και τον χτυπούσαν χωρίς να σταματάνε»
Όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Ο δάσκαλος στο τμήμα του 11χρονου απουσίαζε και η τάξη κατέβηκε στο προαύλιο, όπου βρισκόταν και τμήμα της ΣΤ’ Δημοτικού.

«Το περιστατικό έγινε την τελευταία διδακτική ώρα της ημέρας. Αυτό είναι το απίστευτο. Τα παιδιά που του επιτέθηκαν είναι μια τάξη μεγαλύτερα. Το εξοργιστικό είναι ότι το συμβάν έγινε σε διδακτική ώρα, στο προαύλιο. Τον χτυπούσαν 5-6 παιδιά χωρίς να σταματάνε και το παιδί ήταν αιμόφυρτο».

Την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού, η μητέρα του 11χρονου βρισκόταν έξω από το σχολείο και περίμενε τον γιο της να σχολάσει. Όταν άκουσε τις φωνές πλησίασε, μπήκε μέσα και είδε το παιδί της τραυματισμένο.

«Από το σχολείο, ο τραυματισμένος μαθητής και η μητέρα του πήγαν σε αστυνομικό τμήμα για καταγγελία. Εκεί το παιδί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο» λέει η δικηγόρος της οικογένειας, Ζαχαρούλα Φραντζή.

Το παιδί έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα, με τους γιατρούς να ενημερώνουν από την πρώτη στιγμή τους αστυνομικούς που τρέχουν την έρευνα.

«Αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία του παιδιού! Αφότου επουλωθούν οι πληγές στο σώμα και την ψυχή του μετά θα δούμε τι άλλο θα κάνουμε» είπε ο συγγενής του παιδιού.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί μπήκε στο στόχαστρο»

Η μητέρα του 11χρονου υποστηρίζει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί της μπήκε στο στόχαστρο μέσα στο σχολείο του.

Ο άγριος ξυλοδαρμός του παιδιού έχει προβληματίσει έντονα και το υπουργείο Παιδείας με τον Γενικό του Γραμματέα να υπόσχεται το πρωί ότι θα καταλογιστούν ευθύνες και θα παρθούν μέτρα για να μπει ένα τέλος στα επεισόδια του τελευταίου διαστήματος.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.