ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Νταουρέν Κουρουγκλίεβ : «Ευχαριστώ Ελλάδα, αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή!»
Νταουρέν Κουρουγκλίεβ : «Ευχαριστώ Ελλάδα, αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή!»
(Φώτο : ufight.gr)
25 Απρ
0
Σχόλια

Νταουρέν Κουρουγκλίεβ : «Ευχαριστώ Ελλάδα, αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή!»

Ο σπουδαίος παλαιστής για μία ακόμη φορά συγκίνησε με την αγάπη του για την Ελλάδα, ενώ τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠ Αντωνία Παπαδάκη, ο Ολυμπιονίκης και μέλος της τεχνικής Επιτροπής Κώστας Θάνος, ο προπονητής Χρήστος Ξενίδης.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ήρθε και η κάμερα της ΕΡΤ, η οποία κάλυψε το γεγονός.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ δεν έκρυψε την αγάπη του για την Ελλάδα και ευχαρίστησε όλους στα Ελληνικά. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, που μου έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστώ ξανά. Αυτό το μετάλλιο είναι μόνο η αρχή. Να είμαστε πρώτα καλά και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα», είπε αρχικά ο πρωταθλητής Ευρώπης Νταουρέν Κουρουγκλίεβ και συνέχισε: «Είχα πολλές προτάσεις για να αγωνιστώ σε άλλες χώρες, αλλά εγώ ήθελα μόνο την Ελλάδα. με την ένδοξη Ιστορία της, γιατί από την Ελλάδα ξεκίνησαν όλα, γιατί εδώ γεννήθηκε η ιδέα των Ολυμπιακών Αγώνων».

ntaouren kourougliev 555

Επόμενος στόχος για τον Κουρουγκλίεφ «Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Θέλω να κατακτήσω ακόμα ένα μετάλλιο και να πάρω την Ολυμπιακή πρόκριση».

«Ευχαριστώ Ελλάδα» είπε τέλος ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ στα ελληνικά για την αγάπη και την στήριξη που έχει λάβει από την πρώτη στιγμή.

Από την μεριά της το μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΠ Αντωνία Παπαδάκη τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή που ένας τέτοιος αθλητής αγωνίζεται με τα χρώματα της Ελλάδας. Όπως είπε και ο ίδιος αυτή είναι μόνο η αρχή. Με τον Κουρουγκλίεβ η ελληνική Πάλη θα έχει πολλά κέρδη. Εκτός από έναν σπουδαίο αθλητή που θα φέρνει διακρίσεις, υπάρχει ήδη η συμφωνία Έλληνες πρωταθλητές να πραγματοποιούν στάδια προετοιμασίας στο Νταγκεστάν, ενώ θα έρχονται και στην χώρα μας σπουδαίοι αθλητές.»

 

Πηγή : ufight.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.