ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | O 5χρονος Άγγελος πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και γύρισε στο σπίτι του νικητής
O 5χρονος Άγγελος πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και γύρισε στο σπίτι του νικητής
(Φώτο : diaforetiko.gr)
22 Απρ
0
Σχόλια

O 5χρονος Άγγελος πάλεψε γενναία με τον καρκίνο και γύρισε στο σπίτι του νικητής

O 5χρονος Άγγελος, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλo και είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία, επέστρεψε στην Ελλάδα νικητής. Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 3Β, Γιώργος Ντούτσουλης, η μητέρα του μικρού Άγγελου Ρεκατσίνα ευχαρίστησε, μέσω μηνύματός της τον κόσμο, ο οποίος έδειξε έμπρακτα την αγάπη του και συνέβαλε στο να μπορέσει να ταξιδέψει ο γιος της προκειμένου να λάβει την απαραίτητη θεραπεία.

Υπενθυμίζεται πως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας με συναίνεση των γονέων του, έκανε γνωστή την κατάσταση, ενώ μάλιστα αποφάσισε πως τα χρήματα που έχουν μαζευτεί στο ταμείο του από συνδρομές θα δοθούν στην οικογένεια.

«Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας μεταφέρουμε μήνυμα τις μητέρας του μικρού Άγγελου ο οποίος επέστρεψε από την Ιταλία έχοντας ολοκληρώσει το κύκλο των ακτινοθεραπειών.
Συνεχίζουμε να παραμένουμε κοντά στην οικογένεια του Άγγελου όπως και σε όποιον άλλο συνάνθρωπό μας χρειάζεται ανάγκη.

”Ο Άγγελος ολοκλήρωσε τις θεραπείες του. Άντεξε και επιστρέφει σπίτι γερός και δυνατός, χάρις των ικανών γιατρών του και της αγάπης που του δείξατε.

Για εμάς είναι θαύμα που τον βλέπουμε να τρέχει και να παίζει να μη διαφέρει από τα άλλα παιδάκια. Έχουμε μπροστά μας εξετάσεις και παρακολούθηση ανά τρίμηνο και προσευχόμαστε να μην ξαναβγεί ο όγκος στη διετία και να περάσει η 5ετια χωρίς επιπλοκές.

Με τη βοήθεια του Θεού, ελπίζουμε ποτέ να μην ξαναμπεί σε τέτοιες περιπέτειες.”

Ευχαριστούμε και εμείς με την σειρά μας όλους εσάς που συνδράματε στην προσπάθεια του Συλλόγου του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας όπου φοιτά ο Άγγελος.

Να είστε όλοι καλά,

Με εκτίμηση,
Για την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 3Β
Γεώργιος Ντούτσουλης
Πρόεδρος ΔΣ»

 

Πηγή : diaforetiko.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.