ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Γυμναστική: Τέσσερις συν τρεις στο Παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου
Γυμναστική: Τέσσερις συν τρεις στο Παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου
(Φώτο : gazzetta.gr)
18 Απρ
0
Σχόλια

Γυμναστική: Τέσσερις συν τρεις στο Παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης ολοκληρώθηκε, η δράση όμως δεν σταματά και οι πρωταθλητές/-τριες του αθλήματος ήδη ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα. Στο διάστημα 27-30/4 το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, το Κάιρο, όπου θα διεξαχθεί αγώνας Παγκοσμίου κυπέλλου με ελληνικές συμμετοχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο οχτώ φορές μεταλλιούχος των κρίκων σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Λευτέρης Πετρούνιας, θα αγωνιστεί στους κρίκους ενώ στο ίδιο όργανο θα αγωνιστεί και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης. Ο Αντώνης Τανταλίδης θα αγωνιστεί στις ασκήσεις εδάφους και τον πλάγιο ίππο ενώ στα ίδια όργανα συν το δίζυγο θα αγωνιστεί ο Σταύρος Γκίνης.

Στις γυναίκες, η Βασιλική Μιλλούση μετά την επιστροφή της στις μεγάλες σκηνές θα συνεχίσει τους διεθνείς αγώνες και θα βρεθεί κι εκείνη στο Κάιρο, όπου έχει δηλωθεί να αγωνιστεί στη δοκό ισορροπίας και στους ασύμμετρους ζυγούς. Η 15χρονη φιναλίστ του άλματος στο Ευρωπαϊκό πρωταθλήματος, Αθανασία Μεσίρη, θα αγωνιστεί επίσης στο Κάιρο στο άλμα, στους ασύμμετρους ζυγούς και στις ασκήσεις εδάφους ενώ στη δοκό ισορροπίας και στις ασκήσεις εδάφους θα αγωνιστεί η Βασιλική Κυρλίδου.

 

Πηγή : gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.