ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr | Η Βασιλική Μιλλούση βραβεύθηκε ως αθλήτρια - σύμβολο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης
Η Βασιλική Μιλλούση βραβεύθηκε ως αθλήτρια – σύμβολο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης
(Φωτο: sportal.gr)
16 Απρ
0
Σχόλια

Η Βασιλική Μιλλούση βραβεύθηκε ως αθλήτρια – σύμβολο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία γυμναστικής τίμησε τη Βασιλική Μιλλούση απονέμοντάς της το βραβείο «SmartScoring Shooting Star Award». Η Ελληνίδα αθλήτρια επιλέχθηκε ανάμεσα από όλες τις συμμετέχουσες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Αττάλεια.

Η αειθαλής πρωταθλήτρια επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια και αφού έφερε στη ζωή τις δύο κόρες της. Η Βασιλική Μιλλούση παρέλαβε το βραβείο στο περιθώριο της απονομής μεταλλίων στις νικήτριες του σύνθετου ατομικού γυναικών, από τα χέρια του Διευθύνοντος Συμβούλου της «SmartScoring», Καμράν Ραμαζάνοφ.

Ανάλογο βραβείο δόθηκε και στον Σλοβάκο Ματέι Νέμτσοβιτς, που επελέγη μεταξύ των αθλητών της κατηγορίας ανδρών ως παράδειγμα προς μίμηση.

«Η Βασιλική αποτελεί ζωντανή απόδειξη ότι η γυμναστική δεν είναι ένα άθλημα μόνο για έφηβες αθλήτριες αλλά και για ενήλικες, καθώς και για μητέρες που θέτουν στόχους και δεν φοβούνται να τους κυνηγήσουν. Αποτελεί έμπνευση για ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα της γυμναστικής!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά τη βράβευση της Ελληνίδας αθλήτριας.

Το έπαθλο «SmartScoring Shooting Star Award» καθιερώθηκε το 2018 και έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο αθλητές και αθλήτριες που έχουν μία ξεχωριστή ιστορία να πουν και οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά αθλητών αλλά και για το ευρύ κοινό.

 

 

 

 

Πηγή: sportal.gr

ΣΧΟΛΙΑ
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.